Sivut

perjantai 22. tammikuuta 2016

Ripsienpidennykset

IMG_9158 IMG_9161 moi IMG_9178 IMG_9175

Otin tuossa joskus kesällä miun ihka ensimmäiset ripsienpidennykset. Olin kattellu kauheesti niistä kuvia ja kuullu ystäväiltä joilla on ne, niin paljon kaikkee hyvää. Aattelin sit itekkin repästä ja ottaa ne, "ihan vaa tällee kesän ajaks" ... jepjep, niinhän se meni taas. Ihastuin melkein heti niihin ripsiin. Aluks oli tosi järkytys kun näytti kokoajan meikatulta ja kauheen tällääntyneeltä, johtuu kylläkin varmaan siitä kun ite halusin semmoset luonnollisen tuuheat ja pitkät volyymiripset. Klassiset on semmoset sievemmät ja paljon luonnollisemman näköset, mut koin silti omakseni nää tuuheemmat, vaikka totuttelua oli kovasti!

Hirveen monet kokee sen hankalana, että ei voi hieroa silmiä. Joo, onhan se totta et joskus kun tekis mieli vaa jäätävällä voimalla hinkata silmät puhki, nii ei pystykkää siihe - nii se on inhottavaa, mutta näitä hetkiä tulee tosi harvoin, joten en laske sitä oikeestaan haittapuoleks. Kasvo meikin, kulmien ja luomien putsaaminenkaan ei ole hankalaa ittellä ollut. Muistaa käyttää öljytöntä silmämeikki mömmöä (jos siin haluu esim luomia putsata), niin ripset pysyy oikein hyvin asioillaa :-) Haittapuolena näissä ripsissä on se, että ne on kalliit. Ja se, että jos tekijä ei ole niin hyvä, niin saattaa ripset pudota ihan ennen aikojaan. Tai sit ihan vaa omaa mokaa, että oot kohdellu niitä surkeesti. haha

Pidin ite tuossa joku 2-3kk taukoa ripsistä, eli kävin poistattamassa ne samalla tekijä (en siis todellakaan ite alkanu repii irti). Se teki tosi hyvää omille ripsille, et pääs kunnolla hengittää ja kasvaa ja vähä sellai rauhottumaan. Mutta nyt taas viime viikolla tuli kauhee ikävä näitä takasin (tärkein syy oli se, että säästää niiiin paljon aamulla aikaa!!! koska haluun joka päivä kumminkin meikata, niin nyt säästän sen vaiheen ku meikkaisin silmät eli paaaaljon aikaa). Joten tässä nämä uudet ripsuttimet. Olin aluks tosi järkyttyny ja ehkä lievästi pettynyt. En toivonut näin tiheesti laitettuja ja tuuheita ripsiä. Sisänurkassa on myös liian pitkiä ja liian paljon ripsiä, mutta kuulin että monilta sieltä ne ekana tipahtelee, joten täytyy sitä sitten ootella, niin eiköhän nää sitten jossain 1-2 viikossa tuu luonnollisemmaks :-) Nyt kumminkin jo muutamassa päivässä silmä alkanu tottua tohon näkyyn, eli melko hyvät kyllä ovat!

Mulla ei nyt tähän hätään muuta, pientä ripsipäivittelyä piti tulla hehkuttamaan tännekkin. Hyvää yötä, puspus!

love, roosa 

1 kommentti:

  1. Jual Obat Bius Cair Sleeping Beauty Beli 2 Bonus 1

    Obat Tidur Cair Sleeping Beauty hadir sebagai obat tidur dengan khasiat dan efek yang ampuh dan secara baik bisa menjadikan seseorang yang meminumnya menjadi tertidur dengan tenang dan tidak mengakibatkan efek samping yang berbahaya bagi tubuh. Hal tersebut dikarenakan obat sleeping beauty terbuat dari bahan bahan yang alami dan herbal yang berasal dari alam tanpa menambahkan bahan kimia yang berbahaya dan tidak juga mengalami proses kimia lainnya yang mengurangi khasiat dari produk sleeping beauty tersebut.

    VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥