Sivut

torstai 16. lokakuuta 2014

Bilbao

image[7] collage collage collage collage image[3] image[9]

image[16]

Hola! Nonih, nyt sain aikaseks laitettuu muutaman täält otetun kuvan. Ilma tääl on ollu just aikalailla miun makuun, eli semmonen suht lämmin, mut kummiki semmone et voi käyttää farkkui ja nahkatakkii. Eli just bueno :-) 

Ruoka täällä on kyl ihan tosi tosi hyvää! Vaik aluks tilaaminen oli ihan kauheen vaikeeta, mut kyl se nyt sujuu jo sellai hyvin. Sönkötetään englantia ja espanjaa sellai vuoro tellen, joka saa ain kaikki myyjät ja vieres olevat asiakkaat naurahtelee ja hymyilee. Noh, kiva et osataa ees piristää joideki päivää ;) Ihmiset tääl on tosi ystävällisiä ja mukavia. Tietty ollu vähän semmosia ällöttävän limasia miehiä jotka huutelee jotai rivoo, mut pikku vikoja. 

Eilen tosiaan tuhlasin meikkeihin 55e.. se on miulle tosi suuri summa, koska yleisin ostan yhen meikin per kuukaus tai saan äitilt jotai, nii nyt ku ite makso meikeistä yhteensä 55e, nii tuli semmone sydäntä riipaseva olo, haha :D Se oli semmone pieni söpö kauppa, jossa oli tosi paljon hyvän merkkisiä meikkejä, semmoi halvalla. Kaikki oli jotain 2-10e maksavia. Omat ostokset oli kaikki n. 2-8e maksavia. Kokeilin tänä aamulla niitä ja osottautu tosi hyviks kaikki. Oon ain halunnu nyt NYXin suihkeen joka saa meikin kestämään paremmin. Siitä en viel osaa oikee mitää sanoo, mut uskon kyl et ihan toimivaa on :)

Nyt suunnataan kahville ja kiertelee taas vähän kauppoja.. ihan vaan et ei missää välis ois yhtää liikaa rahaa lompakossa. #lol :D

love, roosa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥