Sivut

torstai 15. toukokuuta 2014

You can breathe

Kevät 018 Kevät 023 Kevät 029 Kevät 049 Kevät 020 Kevät 025 Kevät 066


Yhessä vaiheessa postauksien tekemisistä tuli miulle semmonen pakonomainen juttu, joka oli aina pakko tehä, vaikka ei ollut oikeestaan mitään kerrottavaa. Se tuntu niin tyhmältä ja joteki turhauttavalta, ja siitä lähtien miun postauksen tekemis into katos. Oon päättäny, että kirjotan tätä aina sillon kun siltä tuntuu enkä ota mitää ressiä siitä, et millon kirjotan ja millon en. Nyt kun en oo ressaillu tätä niin näiden postausten tekemisestäkin on tullu paljon kivempaa ja nautin iha hirveesti ku teen näitä, joka on miusta tosi ihanaa! :-)

Aiheesta toiseen. Uskaltauduin tänään ekaa kertaa varmaa yli vuoteen lisäämään omasta naamastani semmosen muokkaamattoman version tänne. Muokkailin vielä jonkin aikaa sitte kauheesti niitä valotuksia, sävyjä ja muuta tommosta, et mun naama näyttäis paremmalta, ja kyllähän se sitten kuvissa näyttikin ja se sai mun itsetunnon rippeet pysymään ylhäällä. Tää oli varmaan ainoo asia mikä sitten todellisuudessa piti mun itsetunnon kasassa. Pystyin tuijotella hyvä ihoista roosaa. Olin tottunut siihen hyvään ihoon, kun aina oon semmosen omistanu - siis ennen viime ja tätä vuotta. Kuulostaa typerältä, mut näin se vaan oli. Siitä tuli mulle paljon parempi olo.  Mutta todellisuus oli aikalailla ihan toista. Nyt kun mun lääkkeet on oikeesti alkanut vaikuttaa, niin uskaltaudun lisäämään ihan muokkaamattomia kuvia, koska mun iho on mennyt tooosi paljon parmepaan suuntaan, vaikka se tuntuukin edelleen jotenkin kauheelta, ja tuntuu et kaikki huomaa vaan mun kuvissa ne aknen jättämät arvet. Tiedän, että ite kiinnitän niihin paljon huomiota ja muut ei edes aattele niitä ellei niistä mainitse. Toisaalta se helpottaa kun tietää et muut ei aattele niitä, mut silti kaikista huonoin juttuhan se on kun mua itteeni häiritsee ne tosi paljon. Kaikkein hankalinta koko aknessa oli se kuin paljon se oikeesti satutti. Aina kun näit ittes peilistä niin sieltä ei kattonu se sama ihminen kun ennen. Joku ihme vieras. Joka kerta peiliin katsomista oli yhtä helvettiä, ja se aina päätty loputtomaan itkuun.  Mutta tänkaa pitää oppii elää ja tiiän että arvet vaalenee ajanmyöt. Ja eihän ne arvet niitä ihmisiä määrittele. Nyt paljon vahvempana eteenpäin! :-)

Ja taas aiheesta toiseen. Nyt täs lähiaikoina on satanu ihan kauheesti, joka on musta ollut toisaalta aivan helvetin perseestä, mut toisaalta ihan järjettömän ihanaa! Rakastan nukahtaa sateen ropinaan varmaan enemmän kun mitään muuta. Se fiilis on niin ihana ja rauhottava. Tietää et oot ite sisällä lämpimässä peiton alla, ja voit vaan kuunnella sitä sateen tai myrskyn äänii. Järjettömän rauhottavaa. Ihanaa on myös se, että kun monta päivää sataa, niin jossain vaiheessa se luonto rupee sellai kukkimaan tosi kauniisti. Ruohosta tulee vihreempää ja kaikki kukat rupee kukkii, oiiioi ihanaa :-) Ja jotenki tuntuu et sateen jälkeen kaikkialla on puhdasta ja raikasta. Ittellekkii tulee parempi olo. 

Love, roosa 

14 kommenttia:

 1. Oot todella kaunis! :) Oon pitkään ihan kommentoimatta seuraillu sun blogia ja aina ihailen sun tyyliä, varsinkin sun hiuksia! Vaikutat myöskin tosi aidolta ja mukavalta ihmiseltä. :)
  Ja hei, ellen nyt ihan väärin muista, niin etkös sä joskus tilaillut niitä hampaidenvalkaisuliuskoja? Minkä merkkisiä ne oli ja mitä mieltä ylipäänsä olit lopputuloksesta? Oon miettinyt ite, että tilaisinko jotain liuskoja, mutta en oo vielä päätynyt mihinkään lopputulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihan super ihana kommentti!! :) Ja joo oli, tilasin niitä IsoSmiley sivulta ja merkki oli Crest Whitestrips® 3D WHITE VIVID :) ja lopputulos oli oikeesti toosi hyvä, vaikka käytin paketista puolet, kun ostettiin ne kaverin kanssa puoliks :) Olin tosi tyytyväinen! Aatelin kesällä tilata kans uuden satsin :)! Suosittelen!

   Poista
 2. ihan kivat photoshop läntit tos ekas kuvas. näkyy selkeesti tommoset sumeet pallot, mitä saa perus kuvanmuokkaus ohjelmis, jos haluu peittää finnei yms. et tosi muokkaamaton :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :DDdddd cmoon hei nyt, minkä helvetin takia mie tulisin tänne hehkuttaa kui uskallan lisätä ihooni muokkaamattoman kuvan ekaa kertaa ja silti oikeesti muokata sitä?? XD ihan tälleen suoraan sanottanu mikä vitun järki siinä ois? ketä mie haluun huijaa xd ? huhuh ps ole kiltti ja tsekkaa vaik tääki http://own-special-place.blogspot.fi/2014/05/loppuja-koulutoistani.html, tääl kerrotaan että bloggerin jotkut kuvat näyttää blurrauilta, tai tällä bloggaajalla on käyny niin :D vaikka ite en kuvassa mitään blurria nähnyt tai se ei oo ees mahollista:D voi hyvin olla että katoit noita miun arpia, koska ne ovat _pyöreitä_ ja tommosia haileita ja erottuu ihosta eritavalla .... :D

   Poista
 3. joo ja silmänki alla kivat muokkaukset :D näkyy kunnol!! laatu kusee kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitä hittoooo silmien alla....? :D #godplzkillme. ootko varma et siu puhelimessa, tietokoneessa, tabletissa tai muussa härvelissä ei oo jotai vikaaa XD? mie en mitään muuta nää ku tommosia rypyntapasia uurteita, enkä tajuu edelleekää miks oisin kertonu muokkaamattomasta kuvasta jos se ois oikeesti muokatta ja kaikki rypyt ja arvet blurrailtu.. XD en vaaan tajua.

   Poista
 4. Tuo kuva kieltämättä näyttää vähän blurratulta, vaikka sitä ei kuitenkaan olisi...

  VastaaPoista
 5. miks sä vaihoit ton ekan kuvan? toi on nyt paljo kirkkaampi ja noi blurraukset haalistunu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaihoin? kirkkaampi? blurraukset haallistunut? ÄLYHOINYTXD

   Poista
 6. Eka kuva muokattu uusiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NOMITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ:DDDDDDDD miu pää ei ehkä kestä enää XDXD

   Poista
 7. anot, onks silmissänne jotai vikaa oikeesti :'dd sama kuva ollu koko aja ja nuo "photoshop läntit" ovat luultavasti aknen jälkeisiä arpia xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta!! :D ei oo varmaa nykylapset akne arpia pahemmin nähny xd nii järkyttävää bullshittiii jauhaa tääl et noi on 'photoshop länttei' XD ?! cmoon ihmiset, jos ensinnäkin omistaisin photoshopin muokkaisin ittestäni megan foxin kaksoisolennon, ja oon vähä sietä mieltä että en siltä näytä joten en sitä käytäkkään :D nyt #wakeupbitches.

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥