Sivut

torstai 1. toukokuuta 2014

VAPPU 2014

IMG_6643[1] IMG_6662[1] IMG_6652[1] IMG_6766[1] IMG_6644[1] IMG_6687[1] collage collage IMG_6670[1]

Rakastan hirveesti näitä kolmee juhlaa: vappu, juhannus ja uus vuosi. Kaikki ihmiset juhlii ympäri suomee ja kaikilla on hyvä fiilis. Joka paikassa ilosii ihmisii ja kaikki juhlii yhen ja saman asian takia. Iiihanaa :-) Vappu on mulle ollu aina vähä semmonen kesän alottajainen, ja kun vappu on menny, nii alan ihan kunnolla oottaa sitä kesää.

Miu vappu meni aluks tässä meillä ihanalla ystäväporukalla juhlien ja syöden ja yleisesti pitäen vaan hauskaa. Oli aivan super kivaa ja fiilis oli korkeella. Sitten jatkettiinki siitä bussilla valleille, eli paikkaan missä suurin osa mein ikäsistä lappeenrantalaisita nuorista viettää vappuaan. Aluks fiilis oli vähä laimee, mut kyllä se siitä sitten nousi! Eli onnistunut vappu.

Pitäs oikeesti aina kuunella mei mummoo ku sen 'opetukset' sun muut on oikeesti nii järkeviä ja just kun miulle luotuja. Haha tuli taas todistettua mummon tärkeä ohje miulle ja varmasti kaikille muillekkin ihmisille: viina on viisasten juoma. eli ei tosiaan sovi miulle. kiitti ja kuitti :-D

Mutta nyt mie lähenkin nukkumaan, että saan kunnon yöunet. Vähän tätä univelkaa kerääntynyt. Mutta toivottavasti kaikilla muillakin oli tosi kiva vappu!

love, roosa 

2 kommenttia:

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥