Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Take me home

outfit murot maaliskuu 202 roosa roosa 3

Oon kokoajan kauheen väsynyt. Työssäoppiminen syö vaan hirveesti voimia ja tää yli pitkään pitkittiny flunssa. Vähän välii oon kuumeessa ja vähän välii taas tosi terve. Tosi inhottavaa. Aina kun työssäoppiminen alkaa niin eristäydyn melkeenpä täysin kaikesta sosiaalisesta elämästä.  Pitkien ja rankkojen päivien jälkeen ei vaan oikeesti jaksa lähtee minnekään vaikka haluisin tosi paljon kavereita nähä! Välillä on uuvuttavakin kun vaikka puhelintakin vaan pommitetaan. Tekis mieli vaan heittää se seinää ja huutaa et pitäkää ne turpanne kiinni nyt ees hetki. lol. Okei whatsupin voin mykistää, mut sekin nyt on ihan hölmöö koska ei sit kummikaa taho jäähä mistään paitti. 

No jokatapauksessa mulle kuuluu muuten ihan hyvää. Meijän äiti kävi täs viime viikonloppuna meillä ja oli niin ihana nähä sitä <3 Ei mein viikonloppuun mitään erikoista kuulunut, kuhan vaan oltiin ja kateltiin leffoja ja täykkäreitä & kokkailtiin hyvii ruokii :-)

Hahaha, tänään päätin ottaa itteeni oikeesti niskasta kiinni ja tehä tän postauksen ku pikkasen taukoo ollut, heeeeh.. aikaakin oli kivasti kun makaan taas kotona kipeenä. Aamulla oli lämpöö ja aivan kauhee olo. Noh joo. Käytiin siskon kanssa eilen räpsäsemässä muutamat kuvat tähän postaukseen, ja tommoset saatiin otettua. Mutta nyt mie kyl jatkan vähän lepäämistä ja sarjojen kattelua! 

love, roosa

2 kommenttia:

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥