Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Stay the night

1. ihanilla pikku serkuilla yötä 2. h&m:ssä olin ettii uudeks vuodeksi mekkoa 3. omaa naamaa 4. uudet (supermukavat) koti-höntsä pöksyt ylisuurta kokoa, mutta pienempää ei ollut, haha. monet käyttää näit ihan julkisestikkii, mut ne ei sovi miu vartalon mallii sellai, että viittisin ihmisten ilmoilla noilla näyttäytyä.. muuten ihanat! 5. uus biletoppi CHECK! 6. juhlimista ihanien ihmisten kanssa 7. long-time-no-see lotta<3 8. sama kuin edellinen long-time-no-see ihanat tytöt<3 9. joulu sampanjaaaa nam 10. omaa naamaa taas, hah 11. kotona sitten lepäilin uudenvuoden jälkeen koko loppu loman, koska molemmat polvet menivät sijoiltaan 4 päivän sisällä.. nyt pelkkää pelkoo, ahistusta, suruu siitä, et kuntoutuuks miu polvet koskaan enää kunnolla, pystynkö kävelee ihan normaalisti, urheilla enään koskaan, tmv.. MITEN ONNISTUU MIU RANTAKUNTO 2014 PÄÄSY JOS EN VOI LIIKKUA KUNNOLA?! damn 12. pipopää 13. uutta vuotta juhlistaas! 14. weheartit photo 15. läjäilyä 16. uus vuos pakollinen partymuki- kuva haha! 17. melkee miu tulevasta vanhojen tanssimekosta kuva, jotka sitten jouduin perumaan näiden jalkojen takia.. mekkokin jäi haaveeks.. nyyh.. :-( 18. uus vuos ja ihana jansku<3


2 kommenttia:

  1. mitää? miks sun polvet on menny sijoiltaan? mitä sä oot tehny? :( tosi harmi juttu josset voi sen takia tanssia wanhoja :( yritä pärjäillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joooh :/ toinen meni silloin kun olin kaverin autossa ja sit polvi jäi jonnekkin välii ja väänsin sitä tosi kovin, niin sit se vaan pamahti.. ja toinen siitä kolmen päivän päästä, kun olin juhlimassa uutta vuotta, niin varasin siihen yhteen jalkaan kaiken painon, ja kyykkäsin jotenkin oudosti sillä jalalla ja toisen käden kyynerpäällä painon sitä lumpioo, nii seki pamahti.. :D ärsyttäväää kyllä :( ja kyl mie!! :)

      Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥