Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

happy

talvi 2014 251 talvi 2014 260 talvi 2014 237 talvi 2014 266 talvi 2014 263 talvi 2014 306¨ talvi 2014 240¨ collage¨ talvi 2014 253

Noin viikko sitten kirjotin twitteriin, et aloin jo toivoo kesän tulemista, ja et miut ärsyttää kun lumi tuli, mut nyt fiilikset on ihan päinvastaset! Kun katon tonne ulos (oikeestaan ei tällä hetkellä siel on pilkko pimeetä, mut u know haha) nii oon tosi onnellinen, et lumi ja pakkanen tuli! Toi ilma on niin kaunis ja virkistävä! Ihan väkisinkin tommonen kauneus piristää, ja kun lisätään vielä pikkanen pakkanen.. oii, täydellistä! Pääsin tänään ihan valosan aikanain kotiin koulusta, niin lähettii siskon kanssa vähän kuvailemaan tohon takapihalla, kun en oo pitkään aikaa iha kuvailemaan lähteny :-) Täytyy kyl myöntää, et miutakin ärsyttää/hävettää/naurattaa, kun ihmiset menee kuvailee ulos jossain -15 asteen pakkasessa päällään vaan joku pikkanen paita, haha. Otan itekki osaa tähän hölmöön juttuun, mut täytyyhän se myöntä, et on paljon kivempi olla kuvissa semmossiissa normaaleissa vaatteissa eikä tuhannenmiljoonan villa- ja toppatakin peitossa.. :-D ja kaiken lisäks, kun sisällä on semmonen ärsyttävä keltanen valo joka vääristää kaiken ihan hölmöks, joten parempi nyt sit näin! 

Nää muutamat viikot on kyl menny tosi nopeesti, tuntuu kun just äsken viel ootettii, et ois uus vuos ja kaikkee mahollista! Koht ollaaki jo tammikuun lopussa, ja sit onkii jo koht hiihtoloma! Ootan ihan hirmusesti lomaa, koska meil on tyttöjen kans tosi kivat suunnitelmat siks! En malta millään oottaa jeeeee :)) Nyt mie toivotan kaikille ihanaa alkanutta viikkoa & nauttikaa näistä kirpeistä pakkasista!

love, roosa

6 kommenttia:

 1. nää kuvat on nykyää pelkkää sun pärstääs...

  VastaaPoista
 2. tiiätkö, oisit kyl nätimpi ilman tota hurjaa määrää meikkiä! ihan oikeesti, jätä ainaki tekoripset ja säästä ne erikoistilaisuuksiin. tää nyt oli vaan mun mielipide, mut oon oikeesti tosissani siit et oot kauniimpi vähän vähemmän laitettuna (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti asiallisesta kommentista! mut usko tai älä, meikkaisin paaaaaaljon vähemmän jos iho olis parempi, sitte ku tää paranee nii usko pois meikkaan tuplasti vähemmän :D ja tekoripset siks, et ihmiset kiinnittäs enemmä huomiota silmiin eikä ihoon.. :D

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥