Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2013

Welcome to my life

IMG_1221 IMG_1203 IMG_1190 collage IMG_1188 collage IMG_1123 IMG_1244 IMG_1218 collage IMG_1252 IMG_1194

Oon vähä pettyny itteeni, ku postailen niin harvoin, et iha itteeniki oikee ärsyttää! On aikaa, on kone, on kamera, innostusta, mut ei sitte niitä kuvia. Mut en haluu ottaa mitää turhia paineita postailuista, koska kumminkin teen tätä omaks iloks, ja postailen silloin, kun on tahdon, on asiaa ja niitä kuvia. :-) Mutta nyt postauksen pääasiaan!

Juhlittiin tuossa viime torstaina tyttöjen kanssa itsenäisyyspäivää vähä etuajassa. Päätettii pistää jotai nättiä mekkoa/hametta päälle, tehä super hyvää ruokaa ja juua sivistyneesti viiniä. Tehtiin kanapihvejä, pastaa & salaattia pääruuaks, ja sitte jälkiruuaks pipari tiramisuja (?). Oli kyl iha super hyvät ruuat namnam! Tiramisut on ainaki miu makuu vähä liia makeita, mut eipä se pahemmi haitannu. Ite en kyl kanskaa noide viinien ystävä ollu, eli tais jäähä iha viimeseks kerraks miulla tommoset touhut - hahah. Ilta jatku sit kivasti tanssimisella, muutamalla lisä ihmisellä ja hyvällä musiikilla! Oli kyl ihan hiiirrrmu kiva ilta, ja ihanat ihmiset pus<3 tämmössiistä illoista mie tykkään! Rakastan kauheesti just laittautua illaistujaisii, kemuihi, yms! Kuunnella kovalla musiikkia ja nostattaa sitä fiilistä sit iltaa varten! Iiihanaa :-) hihi. 

Huhuh.. en meinaa saada sitte millää tekstiä tulemaan! Outoo, koska enne rakastin kirjottamista, ja kirjotin monii tarinoita ylä asteella ja sain niistä kiitettäviä, mut nyt se on jotenki jääny.. inhottavaa, koska kumminki tiiän, et osaan kirjottaa ja pidän siitä, mut nyt pitkää aikaa ei oo oikee vaa luistanu tää! No mut antaa kumminki noide kuvien puhua puolestaan! Yritän tosiaa nopeentaa vähä tätä postailu tahtia, ja ottaa usemmin kuvia! Nyt suuntaan anatomian maailmaan... ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille! pus :-)

love, roosa 

4 kommenttia:

 1. ihanasti noi siu hiukset!♥ ja onpas ne pitkät! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos murukka<3 ja joo on ne nyt vähä kasvanu onneks!!:D

   Poista
 2. Oot ollu taas niin ihanan näkösenä iltaa viettämässä! Ja upeen näköne kämppä jollaki. :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana<3 ja joo sonjan kämppä on kyl ihan unelma!! :))

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥