Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

VUOSI 2013

Oli upea, täynnä kaikkii mahollisia tunteita, tutustuin mitä upeimpiin ihmisiin, ja myös menetyksiä, mahtavimpia matkoja, retkiä ja yksinkertaisesti ihania hetkiä <3 huippu ilta miu suosikki tyttöjen kanssa <3 nähää kans nykyää nii harvoin, nii tommoset illat on silkkaa parhautta!

nähtiin miu ihanan ystävän poosan kanssa pitkästä aikaa, nii tää päivä jäi joteki tosi hyvin mieleen <3

BLOCKFEST <3 tää reissu sofiankaa oli kyl tosi ihana! oli hyvä meno, salakuljetus, ja muuteki tommonen ihana kesäreissu! super kivaa oli!
mei mökkeilureissu sonjan mökille! aivan huippu ilta! 
Helsingin reissu sonjankaa oli aivan mahtava! rahaa palo aivan hirveesti! ikumuistonen reissu kans <3 
aivan super kiva school's out! ehkä paras ikinä, vaikka oltiinkin neljästään tyttöjen kanssa <3 tehtiin hyvää ruokaa, kuvailtiin, juteltiin, naurettiin ja kaikkee, oli ihanaa :-) 

Huhuh!! SAKSA, yks parhaimmista matkoista <3 tosi tärkeet tytöt mukana ja muutenkin tutustu uusiin ihmisiin.. haluun takas!

Ja sitten se kesän rappio... SUMMER UP <3 nää kolme-neljä päivää (?) oli ehkä kesän yhdet parhaimmat päivät! uusia tuttavuuksia, niin omanlaista porukkaa, ja kaikkee.. ootan tätä taaas niiin paljon!! 

Olin lotalla yks tosi kaunis päivä yötä, ja päätettiin mennä kuvailee! Ollaa molemmat haluttu ain kuvailla tommosseella pellolla & auringonlaskussa, ja vihdon toteutettiin se.. <3 aivan super ihana päivä oli!
Lähettiin sonjan kanssa yhessä ekaa kertaa johonkin matkalle! Ei kummosempi paikka, mutta Tampereelle. Toi matka jää ikuisesti kans mieleen, koska oli aivan huippu & paras seura :-)<3 ikävä noita päiviä!
Ja lopussa muutama ihana kesäinen kuva ihanista päivistä!

Äsken kun aloin kattelee näitä vanhoja kuvia, niin kyyneliä ihan valuu silmistä, kun muistin kuinka ihanaa tolloin oli! Kesä, syksy & kaikki.. aivan mahtavaa! Kaikki ne ihmiset kehen tutustuin kesän aikana, kaikki ne matkat ja kaikki ne ihanat hetket. Saan olla oikeesti tosi kiitollinen, että omistan tämmösiä ihmisiä ympärilläni. Tää koko vuos on ollu ihan super mahtava. Kauheet aatella, että viime kesä oli miun viimonen kesä alaikäsenä.. miten se aika meneekään näin nopeesti? Muistan kun vielä nuorempana aateltiin, että enää 7 vuotta ku ollaa 18-vuotta, mut nyt siihen on enään 5 KUUKAUTTA? Joskus ois kiva, et aika pysähtys hetkeks, mutta toisaalta.. vuotta 2014 oon ottanu niin kauvan kun jaksan ees muistaa! Täysikäsyys. Sen sanominenkin äänee kuulostaa niin hullulta - mie kaheksantoista, juhuuu ei. Jännää.. 

Kiitos kaikille jotka on tehny miu vuodesta 2013 aivan unohtumattoman! KIITOS <3 tähän loppuun laitan vielä muutaman kappaleen jotka on tullu vuoden 2013 aikana tosi tärkeeks miulle, ja aina ku kuulen ne niin tulee mieleen joku ihminen tai tapahtuma/tilanne!

PistePiste - Elän sut uudestaan:  http://www.youtube.com/watch?v=-sBHvbhN9MY
Eminem - Mockingbird http://www.youtube.com/watch?v=S9bCLPwzSC0
Fergie - A little Party Never Killed Nobody http://www.youtube.com/watch?v=0ZgjmE6xdaw
Tuomas Kauhanen - Miksi naiset rakastuu renttuihin? http://www.youtube.com/watch?v=xKleLaxojrM

IHANAA UUTTAVUOTTA 2014 KAIKILLE !

love, roosa

2 kommenttia:

  1. Moi! Miten saat kuvien välit noin pieniksi? Ja muokkaatko blogiasi HTML-koodeilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi! no mie lisään kuvat vaan flickr- sivustolle, kopion sen jakamis koodin, ja sitten laitan sen blogiin samalla kun kirjotan nii kohtaan HTML! en osaa yhtään selittää... :DD

      Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥