Sivut

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

i love my family ♥

13 roosa 11 10 joulu

heippa! tulin nyt vielä teille tekemään postauksen tästä päivästä, koska teki hirveesti mieli tehä uus postaus, hehe ! :-) eli tosiaan tää päivä on menny tosi mukavasti, lukuun ottamatta viime yötä, sillä joskus 04:00 mulla nous melkee 38 asteen kuume! koko yön vaa pyörin, koska en saanut nukkuttua, koska oli tosi kipee olo, särki ja kolotti kaikkialle, kurkku oli kipee ja nenä ihan tukossa, tosi inhottavaa. Aamulla kuume oli ihan täysin laskenu, mutta kolotus ja kurkku kipu ja nenän tukkoisuus oli silti jäänyt, eli tästä tais alkaa tän tytön flunssa.. noo, ei voi mitään, voihan tässä lomalla ihan hyvin vähä sairastellakkii.. :-)

iltapäivällä lähdin sitten ystäväni sonjankaa keskustaan, ja päädyttiin loppujen lopuks syömään, hehe nami! oli tosi kiva vaa istuskella ja jutella kaikenlaista! ainiin, äitikin tuli tampereelta meille viettää joulua, ihanaa! koko perhe koolla, vihdoinki ♥ 
nyt... ihanaa joulua teille! syökää hyvin, nauttikaa, pitäkää hauskaa ja rentoutukaa! :) ps. muistakaa kattoo lumiukko !!

6 kommenttia:

 1. Että oot nätti :)ja hyvää joulua!!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua! (:
  Multa löytyy itteltä kolme tollaista olkipukkia♥

  ♥ http://inspirationmania.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivan tunnelmallisia kuvia ja tuo sininen väri sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥