Sivut

lauantai 29. joulukuuta 2012

helsingfors with my girls

lippu sonja ja roosa jansku ja mie mieee

tässä olis nyt ihan muutama hassu kuva mein tyttöjen helsingin reissusta! kuvat ovat ystäväni sonjan kamerasta, koska omaa ne jaksanut raahata mukaan. Oli kyllä ihan sairaan kiva reissu, jonne sitten paloi melkeinpä 200e.. mutta ainakin kaikki ostokset tuli tarpeeseen, niistä sitten myöhemmin enemmän! kierreltiin kamppia ja foorumia kokopäivä, ja kyllä siel viihty hyvin! ihmisii oli kyllä ihan tuhottomasti, mutta kyllä sieltä hengissä selvittiin ;) käytiin raxissa syömässä tyttöjenkaa ja muutamaan otteeseen jossakin kahvilla, tmv! kiitos tytöt ihanasta päivästä! .. ja tämän jälkeen uni kyllä maistui ihanasti :-) ! 

love, roosa 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tee mielummin video! :-) oot niin ihana niissä! :-)

   Poista
  2. haha, voisin kyl sitäki miettiä ! (-:

   Poista
 2. tää kysymys ei nyt liity mitekää tähä postaukseee, mut siis kysyisin ku aineki jossai postauksessa olit muistaakseni kertonu, et miten ladataa netistä kaikkii tv-sarjoi, mut en nyt löyvä sitä postausta täältä, ni voisitsie nyt vähä kerrata mite se juttu toimii? :D ja siulla on tosi kiva blogi ja oot aivan uskomattoman kaunis:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ladaan torrentin kautta ne!:) eli siun täytyy ladata u torrent koneellesi (se on ilmainen), sitten www.thepiratebay.se sivulta lataat ne elokuvat tai sarjat mitä haluat kattella ! :-) ite oon myös ladannut BS-playerin (ilmainen), jolla katsoa näitä sarjoja, koska se lataa ilmaiseksi suomalaisettekstiykset niihin sarjoihin :) ja kiitos paljon!

   Poista
 3. Okei kiitti:))! no miepä yritän jos onnistuis:D

  VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥