Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

you only live once

1 2 3 4 5 7
6 9

heipsunkeipsun! taas on pikkasen ollu väliä viime postauksesta, mutta eipä se mitään! tässä on kuvia kahdesta edellisestä päivästä, jotka on molemmat olleet tosi huippuja! eilen oltiin kahden ystävän kanssa syömässä gringos locossa ja siellä oli aivan järkyttävän hyvää ruokaa! en yleisin mistään hampurilaista, tmv tykkää, mut noi oli kyllä tosi hyviä, suosittelen lämpimästi! :-) oli tosi kiva istuu siel tyttöjenkaa ja herkutella, jeij! tänään sitten olin poikaystävällä, ja kateltii leffaa & vaihettiin joululahjat! en malttanu oottaa maanantaihin asti sen lahjan avaamista, vaan avasin heti, hehee, perus! sieltä sitte tuli tosi ihana rannekoru suniselta, oli kyl tosi sulone ja ihana! :-)  loppuillaksi sitten menin yhelle ystävälle 'istuu vähän iltaa' ! sieltä tosiaan melko nopsasti lähin, koska väsytti vähän, ku jo torstaina olin vähän yksissä isoissa kemuissa reivannut!

mutta nyt taijjan suunnata nukkumaan, ja nukkua huomenna tosi pitkään! ja hei miettikää! huomenna voi jo sanoa, että 'huomenna on jouluaatto'! kui outoo, ja kui nopeesti se aika on sitte oikein mennykkää! mutta nyt ihanaa viikonloppua teille ja rauhallista joulun odotusta!! :)

ps. instagramista voitte seurailla mua nimellä: roosayy

love, roosa 

6 kommenttia:

 1. Wuhuu, nyt toi teksti oli niin ihanaa ♥ Sä kerroit kivasti et mitä mieltä sä olit siitä hampurilaisesta, kerroit mitä teit poikaystävän luona... Ei mitään valittamista! :)

  VastaaPoista
 2. jos saan kysyä, niin mitä annoit poikaystävällesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. semmoisseen suomileijona korun jossa oli takana kaiverrettu englanniksi eräs teksti ! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥