Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Christmas Lights

5 4 3 2 1

heipsun ihanaiset! tässä nyt vähän kuvia eilisestä illasta, kun olin ystävälläni fiilistelee joulua, tekee pipareita, popittaa joulumusiikkia (& toki smurffeja,ähääh) ja pitämäs änäri laneja! oli kyllä mahtava ilta, puspus tyttö! lauantai on mennys poikaystävän kanssa elokuvissa, yhen ystävän luona ollessa, herkutellen ja jutellen! kotiin tultua ripustin ihanat sydänjouluvalot huoneeseen, sytyttelin kynttilöitä ja keitin glögii! oli ihana joulufiilis ! :-)

nyt jatkan matkaa toiselle kaverille viettää iltaa ja sitten kotiin kattoo leffaa tai sarjoja! 
ihanaa loppu viikonloppuu teille!

love, roosa 

14 kommenttia:

 1. mikä kamera sulla on ? :)

  VastaaPoista
 2. nyt rupes tekee mieli pipareita :D

  VastaaPoista
 3. Sori jos annan vähän kommenttia?
  Sun useimmat postaukset on vähän tylsä lukee. Kerrot vaan miten olit kamulla, leivoit kakun ja katoit vampire diaresia. Voisitkohan kuvailla vähän enemmän? Vaikka lause "Katoin vampire diaresia" vois muuttaa vaikka "Katoin vampire diaresia, oli tosi hyvä ja suosittelen, plaaplaaplaa..." Mua oikeesti kiinnostaa sun elämä ihan kauheesti, joten voisit kertoo enemmän yksityiskohtia ja sen sellasta. Tosi kiva blogi sulla kyllä on! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) ja joo tosiaan voisin kertoa tarkemminkii, mutta kun ajattelen, että ihmisiä ei teksti sinäänsä paljoa kiinosta, vaan kuvat.. :) mutta jos asia näin on, niin enemmän tekstiin alan nykyään panostaa, kuin ennen ! :)

   Poista
  2. Ketään ei kiinnosta sun kuvat jossa oot sä eri kuvakulmissa... sun elämäs joo, mutta ei ketään kiinosta kui paljo sul on meikkiä... yks kuva riittää. enemmän sun elämäs meitä kiinnostaa kun sun naamas. kertoisin sun tunteista ja fiiliksistä, mitä sun päässä liikkuu. älä oo noin pinnalline ja näytä ulkokuorta. blogi paranis! muutenkii jos et tee muutosta, anna blogin nimeks "mä" koska ei tääl oo muuta ku yks maisemakuva ja sinä.

   Poista
  3. hehheheehehe, okei xd noo, en tykkää hirveesti jakaa mitää omia syvimpiä tunteita nettii kaikkien luettavaks, vaa pikemminkii just kaikenlaisia kuvia :) tässäkään postauksessa ei ollu ittestäni, kuin 1 yksittäis kuva :) mutjoo, kiitos kummikin tästä palautteesta :)

   Poista
  4. Joo mää kyl tykkään kuvist mut sun ulkonäkö ei paljoo kiinnosta

   Poista
  5. Kannattaa kuunnella lukijoiden mielipiteitä

   Poista
 4. videopostausta odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, eiköhän semmonenkii jossain välissä ilmesty ! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥