Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

teemapostaus

Multa pyydettiin tosiaan teemapostausta, ja vähän nettiä aloin selailla, että mitkäs olis hyviä teemapostauksia, ja suoraan sanottuna: en löytäny melkein mitään. Päätin sitten vain repästä, että teenpä teemapostauksen mun lempisarjoista, okei myönnetään, ei kovin nerokasta, mutta mun aiheet on tosi vähissä! kertokaa te toki jotain ideoita, jos teillä semmossia sattuu olemaan! kaikki ideat otetaan todellakin iloisinmielin vastaan! ;)

The Vampire Diaries

Ehdottomasti paras sarja, ikinä. Ihana juoni (Vampyyriveljet rakastuvat samaan tyttöön, ja kilpailevat tuon rakkaudesta), ihanat näyttelijät (AH, mitä silmäruokaa!) ja muutenkin vielä hyvin onnistuneet suoritukset näyttelijöiltä! itse olen ihan täysin ehdottomasti rakastunut tähän, eli yksinkertaisesti IHANIN SARJA IKINÄ. Tästä alkoi juuri 4.tuotantokausi amerikoissa, ja suomeen on kerennyt tulla vasta 3 (mutta netistä pystyy kaikki katsoa), itse omista 1&2, ja 3 on hankinnassa! Mutta senkin jo netistä olen katsonut .. :) 

Täydelliset Naiset

Tämä tulee sitten heti toisena. Täykkärit oli pitkään mun lempisarja, kunnes löysin tvd:n. Tässä on vain niin hyvä tunnelma, ihanat maisemat ja ihanat näyttelijät, että olen myös rakastunut tähän sarjaan! Ikävä kyllä, se loppui jo, mutta kyllähän siitä kerkesi upeat 8 tuotantokautta tulla! Itse olen jo niistä kerännyt 6, ja katsonut sata kertaa varmaan läpi. Aivan ehdottomasti ihana sarja!

True Blood

Vampyyri painoitteista tää mun sarjamaku, hehe. Eli tosiaan Trueblood, ei ehkä sovi ihan kaikenlaisille ihmisille, sillä on aika yliluonnollinen, mutta itseäni se ei kyllä haittaa pätkääkään! Tässäkin on jonkinverran silmäruokaa ja kivoja näyttelijöitä! Juoni on todella mielenkiintoinen, ja muutenkin tosi jännä seurata tätä sarjaa! Tästä on ennättänyt tulla 5. tuotantokautta (amerikoissa 5 menossa), ja suomeen on tullut tietääkseni 4.tuotantokautta? En itse omista yhtäkään, vaan kaverilta kaikki aina lainannut :) 

Pako

Oi pakopakopako, jotain niin ihanaa, että ei mitään rajaa! En ehkä jaksaisi katsoa sarjaa uudelleen alusta, mutta kun sen kerran katsoo, niin viimeisessä kaudessa tuntuu, että maailma olis romahtanu täysin alta! sarja oli vain niiiin uskomattoman hyvä, tämä ehkä jopa sopisi kolmanneksi listallani, mutta juuri sellainen sarja, että ei jaksa katsoa, kuin kerran, koska niin paljon asioita, joita jo sitten tietää, ja ei jaksa vain uudelleen kaikkea käydä läpi :) erittäin mahtava juoni ja näyttelijät ovat ihania! ;) Kausia on tullut 4, ja kaikki onkin jo suomessa, sillä 4.tuotantokausi oli viimeinen. Näitäkään en omista, vaan kaverilta kaikki aina lainannut :)

Glee

Vähän jotain erilaista tänne joukkoon! Eli tosiaan glee! aivan multihyper hyvä sarja! ihania kappaleita, ihania näyttelijöitä ja muutenkin järkyttävän hyvä sarja! juoni ei ehkä ole kovin kummoinen, mutta ne kappaleet ja kaikki tapahtumat ovat niin hyviä, että ei voi kuin tykätä! ainiin, ja tästä sarjasta tulee aina hymy huulille, ja se on hyvä juttu! En tiedä paljon kausia tullut, ja en omista yhtään. Kaverilta aina nekin lainannut.. :)

Lost

Noniin, ja ei varmaan tullut yllätyksenä, että Lostikin pääsi listalleni. Tämä sarja on kans järisyttävän hyvä! Juoni oli aluksi uskomattoman hyvä, nerokas, äärettömän huikea ja kaikkea muuta mahollista, mutta sitten huononi erittäin paljon jossakin 4 - 5 tuotantokaudessa. Meni niin humpuukihommaksi, että lopetin ihan katsomisen. Hypittiin menneisyydessä, nykyisyydessä, tulevaisuudessa, ja muussa. Eli se pilasi koko sarjan. Muuten se oli aivan erinomainen, ihana ja muuta! :) 

The Secret Circle

Ja viimeisenä sitten The Secret Circle, tämä olisi kyllä tuolla varmaan tuolla heti toisena, mutta koska lopetettiin jo ekaan tuotantokauteen, niin en sitten halunnut tuonne ylös asti sitä laittaa. Juoni oli järjettömän hyvä, näyttelijät ei ollut yhtä hyviä todellakaan, kuin muissa sarjoissa, mutta ei se mitään, juoni ja tapahtumat oli niin hyviä, että oli ihan pakko tykätä! harmi, että sitten lopetettiin ekaan kauteen.. ja vain netistä pystyy katsoa tätä sarjaa. 


Eli näitä kaikkia sarjoja suosittelen lämpimästi! Netistä pystyy ladata torrentin ja sieltä sitten ladata sarjoja, tai joiltain sivuilta joissa sitten on valmiiksi jo ladattu ne jaksot sinne, tms. Mutta ehkä kilteintä, mutta kalleinta on vain ostaa sarjat kaupasta! :) mutta kaikkia sarjojahan ei sinne oo viellä tullut, niin siksi tykkään netistä.. ;)

love, roosa 

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. tee musiikkipostaus, sun lempi biiseistä jne. :)

  http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, sen voin kans tehä vaikka tänään tai huomenna! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥