Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

shine bright like a diamond

heipsuun! eli tänään tulin tosiaan postailemaan viime viikolla otetuilla kuvillani ! tilasin nääs korvikset, 2 paitaa ja tuubihuivin (josta ei kylläkään kuvaa) H&M:ältä joskus muutama viikko sitten, ja sieltähän ne sitten paketissa tulivatkin! oli kyllä tosi odotettuja! tuo valkonen paita ei ole se tilattu, vaan tuo joka on omassa kuvassani päällä, en kerennyt ottaa siitä kuvaa, tai oikeastaan unohin.

ainiin, osallistuin facebookissa semmoisseeseen Garnierin BB-voide kilpailuun, ja siinä valittiin testiryhmään suomalaisia erinikäisiä naisia, jotka siis saavat veloituksetta haluamansa uuden BB-voiteen, ja itselleni sitten osui onni kohdalle, ja voitin tuo uuden BB-voiteen, joka on sekaiholle, ja muutenkin rasvoittuvalle! tykkään paljon! se peittää, on kevyt, ja kosteuttaa vähän! itselläni ei ole kyllä rasvoittuva, vaan tosi kuiva, mutta ei se mitään ;)

lempi kappale postaus tulee luultavasti huomenna, koska silloin vasta saan ehkä sen koneen korjauksesta, ja siinä on sitten spotify, ja sieltä on helpompi kattoo ne kappaleet, koska en nyt kaikkien nimiä muista ihan tälleen näin, semmoista siis huomenna! kivaa loppu kouluviikkoa teille! :)

love, roosa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥