Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Beauty And A Beat


nonii, eli tälläisseet kuvasaldot tältä päivältä ! oli kyllä tosi huippu päivä tänään tyttöjen kanssa, kun mentiin kahvittelemaan kaverille sen synttäreiden kunniaksi ! mutakakkua, karkkia, keksei, limuu, mahtava seura & leffa, siitä koostuu tää mun päivä ! jonkin aikaa sitten jo kotia tulin ja siitä asti pakoa oon töllöttänyt ja istunu vaan koneella, ja popittanut, ei mitään erikoisempia, mutta aika lepposta se. Kohta ajattelin viellä mennä lenkille, ja sitten aikasin petii, koska oon ollu jo monta päivää hurjan väsyny ! no toivotaa, että loppu viikkoo kohti pirtenen, koska perjantaina olisin menossa kaverin avecina lukiobileisiin! :)

oikee ihanaa loppu viikkoo teille, ja hei nyt ollaan jo keskiviikossa, eli enää puolet kouluviikkoa jälellä, jeij!;)

love, roosa

4 kommenttia:

 1. tää on nii epäreiluu miul on nii paljo läksyjä + töitä lauantain etten mitekää vois lähtee sinne bileisii! siu elämä kuulostaa nii ihanalta, iha ku ois taas sellai eskaris tai jossai eikä ikin tarvii tehä mitää, mitä ei haluu! :D nytkii koulun jälkee (neljältä pääsin) ollu nenä kirjas vissii kolme tuntii.. :(
  Mut joo, good for you!! :DD valitan tääl, mut oikeesti kuolema iskee!:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oivoooi :( ja ei miu elämä mitää ihanaa oo, usko vaa persikka !:DD miuta taas ärsyttää, ku miul ei oo mitää semmosta tärkeeät mitä pitäs tehä ! kaiket päivät katon telkkaria, oon kavereiden kanssa, kuuntelen musiikkia, dataan tai oon lenkillä, sou booring ! :D ehkä en läksyi mieluusti tekis, mut vaikka joku harrastus...:)

   Poista
 2. Heitin siulle tälläsen kivan haasteen, käy kurkkaamas !:)
  http://dance-myuniverse.blogspot.fi/2012/11/haastetta.html

  VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥