Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

photoos
Mooi ihanaiset tässä nyt pientä ilmotusta teille, että osaatte varautua.. eli ootte varmaan huomannu, että postaukset on aika harvassa nykyään (syynä juuri alottamani sosiaali- ja terveysala koulu), ja tulee varmaan vielä seuraavat 1-3 viikkoa olemaankin, mutta sitten yritän taas panostaa paaljon enemmän tähän blogiin. Yritän kuitenkin vähintään kerran viikossa postailla, jos ei onnistu, niin joskus samalla viikolla tulee useampikin. Ja tää kaikki riippuu siitä, että onko mulla taas sillon aikaa tai oonko sillee pirtee, et en oo iha poikkipuhki.

Mun oli todellakin tarkotus tehä teille huomiseks postaus, mutta lähen äitille Tampereelle, joten ei oo mahollista, mutta tuun sieltä sunnuntaina, eli sillon luultavasti teen 1-2 postausta. :)

Eipä muuta mulla nyt ! (:

Love, Roosa

7 kommenttia:

 1. Miks laihistat mahaas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihan oikeesti kukaan jaksaa kiinnittää huomiota tollaseen asiaan, joka ei ees kaiken lisäks piä paikkaansa? :o

   Poista
  2. Ano, ööö :D ?
   Sofiaa, samaa mieltä !

   Poista
  3. mie laihistan aina joka kuvas! :D joskus sit unohtuu, ja sit hävettää :D eikai siin mitää vikaa oo? :o

   Poista
 2. hei miulla on yks kymysys:D miten saat tuon we heart it jutun tuohon sivuun, oon yrittäny saaha sitä nyt monta tuntii, mut en vaan keksi mistä saan sen siihen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenköhän mä sen sain.. ainiin, tosiaan.. meet weheartit- sivustolle, siellä on se "more" kohte, sieltä sitten "goodies" ja siellä on semmosseessa boxissa linkki, kopsaat sen, sitten lisäät blogiis sen gadgetin (ota sieltä se johon voit lisätä toiselta sivustolta linkin tai sellasseen), sitten laitat sen linkin siihen ja vola, valmista! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥