Sivut

maanantai 13. elokuuta 2012

I'M NOT READY

Heippa! (: Taas tulin vähän tänne päivittelee kuulumisia & laittaa kuvia ystävän rippijuhlista. Eli siel meni tosiaan kivasti ja oli hyvää ruokaa ja kivaa seuraa! Eilinen meni sitten siellä juhlissa, kotona ollessa ja täykkäreitä kattelessa, eli ei erikoisempi. Muttapa tänään.. se sitten loppui ja se toinen sitten alkoi, nääs loma ja koulu,nyyh.:( niinkun osasin odottaa, niin olin ekan päivän jälkeen ihan sekasin! kaikkee infoa tuli koko ajan, että korvista rupes tursuaa jo, ja kaiken lisäks, kun en sitä viisaimpaa sorttia ole, niin sitä hankalampaa! Pitää muistaa missä kerroksessa on mikäkin, missä luokassa (kun niitäkin varmaa kaksataa), mihin aikaan, milloin välitunti, milloin hyppytunti, monelta koulu alkaa ja loppuu ja sitten pitäs vielä ettiä uusia ystäviä sieltä! huhuh, ettäpä on vaikeeta ! Mutta eiköhän ne ystävät tässä muutamssa viikossa ala löytyy ja paikat taas tän vuoden sisällä...

Tää päivä menee kohta muutaman ystävän kanssa kävelyllä, sitten illalla lenkillä, täykkäreiden kanssa ja sellai, eli aika rentoo höntsäilyy! :)

Love, Roosa

4 kommenttia:

 1. ihana toi kolmas kuva & ihanat hiukset ♥♥ (::

  VastaaPoista
 2. oot tosi kaunis!! :) <33

  tolla yhellä blondilla on tommonen ihan täydellinen, punanen mekko, jossa on toinen hiha ja aa, aivan ihana mekko!!!!! mä oon just ettiny tommosta, tiiätkö yhtään mahollisesti että mistä hän tuon tuon ihanuuden ostanut? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rippijuhlien sankarihan se siinä.(; ja nellysta sanoi tilanneensa ! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥