Sivut

maanantai 20. elokuuta 2012

good bye summer
1. meikkipussi, 4,95€. 2. Ruskea vyö, 7,95€. 3. Huivi, 7,95€. 4. Farkut, 29,95€
 Nonii, nyt pääsen taas kunnolla postailemaan teille. Eli tässä olis lauantain ostoksen ideaparkista, kun siellä äitin ja pikkusiskon kanssa käytiin hieman shoppailemassa, äiti oli kiltillä tuulella ja päätti antaa mulle ja siskolle molemmille 50€, ja nuo sillä sain ostettua. :) En ostanu paljoa, mut kaikki oli tosi tarpeellisia, varsinki nuo gina tricotista ostamani mustat farkut, ja viel hyper stretsiä! Eli on tosi mukavat päällä, vaikka ittelleni ei farkut koskaan istu/sovi, nii nää oli yllättävän kivat! :) Sitten muutama päivän asukuvakin pääs tonne mukaan.

Tuossa kuvissa näkyy myös eräät ihonhoito tuotteet, äiti tosiaan antoi ne mulle kaikki (hups, myös yksi Aussien hiuksiin jätettävä hoitoainekin mukana), koska mulla on ollut nyt jonkin verran iho-ongelmia, ja tarkotus olis alkaa sitä parantaa.. kyllä se mulle ihan uuden ripsivärinki anto ja max factorin meikkivoidepuuteri jutun.. :) 

Mulla ei tänään oo ihmeellisempiä, kun että ihanaa alkanutta viikkoa teille, yrittäkää pysyy järjissänne, itteltäni alkaa nääs jo puhti pikkasen loppua, tai väsymys iskeä päälle, tai sitten tämmöinen.. kesän loppumis vitutus ja syksyn masennus tai jotain ihmeellistä! Mutta joo, eipäs tässä muuta, kun palaillaan! :)

Love, Roosa


14 kommenttia:

 1. toi vasemmalt puolelt toka ihonhoito putkilo auttaa mulla ainaki! tai huomas heti seuraavana aamun et oli auttanu :D toivottavast sullaki toimis samal tavalla(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ano, joo toivotaan! :) mullakin se on kyllä auttanut jo nyt jonkin verran! :)

   Poista
 2. Kaveri kehu tuota ihonhoitojuttua mikä on neljäs vasemmalta :) ja mäkin toivon et tepsii :D Ja se kesän loppumis vitutus on aina niin ihana </3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, toivotaa et auttaa! :) ja loppu vitutus on oikein ihana !

   Poista
 3. ei ihmekkää ku et tykkää farkuista ku sul on nii iso perse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkujen avulla naiset on jo monta sukupolvea saanut perseensä näyttämään pienemmältä.(; mm. Erilaisten taskujen avulla, leikkausten tai pistosten.(; ja mun persees ei oo mitää vikaaaa, just ubeee.(;;

   Poista
  2. No siis ei tosiaa oo upee, oot tollane läski ämmä ja sä tiiät sen itekki

   Poista
  3. Anonymi, oisi kiva nähdä miten täydellinen itse oot kun sulla on varaa tollasta huudella. Roosa oot hyvä just noin :)

   Poista
  4. ano, sori en tiiä, mut kiitos nyt ku valaisit mua(:
   ano 2, kiiiitos paljoon!:)

   Poista
 4. Normaalisti nuorilla naisilla on farkuissa koko 28-30 mut sul on ton lapun mukaa 38 ;o herrajumala mite iso perse siul mahtaa sit olla !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahaaaaaa vuoden naurut XD luuletsä et toi 38 on joku fucking tuumakoko, ja jos toi 38 olis tuumakoko, nii se vastais suunillee 29.

   Poista
 5. öö mikä ongelma näin anonyymeil oikee on? Jos on pakkomielle haukkuu toista tommosista asioista jotka eivät edes pidä paikkansa ja jotka ovat todella naurettavia väitteitä, vois hankkia sen oman elämänsä! Todella lapsellista ja NAURETTAVAA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä!^

   Poista
  2. samaa mieltä..:) on kiva lukee tällässien no-life-nobodyjen kommentteja siitä kui isoperse mulla on ku itte varmaa on semmossia hehtaaritankkeja, jote pakko vittuilla toisille nimettömänä. :Dd

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥