Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2012

There's someone who loves you


Heippa! Eli tosiaan ite on tultu juhlittua nyt kaksi päivää putkeen, mutta tänä vikana päivänä, otin silleen ite rauhallisesti ja päätin heilua vaan kamera kädessä siellä ja välil tanssahdella. Ekat bileet oli kaverin läksiäiset (lähtee brasiliaan vuodeks vaihtoon!!) ja toisena päivänä oli kahden ihanan ystävän synttäribileet, onnee viel rakkaat oli molemmissa pippaloissa tosi kivaa, mutta nyt oon vaan niin puhkipoikkiväsynyt, että alan vaan ottaa vähän iisimmin! Aloitin täydelliset naiset ihan alusta kattomaan ja tuli taas ihana fiilis siitä! Nyt loppu kesä menee niiden merkeissä, ulkona ollessa, tällä viikolla mökillä, jos jaksan raahautua, helsingin matka ihanan ystävän kanssa olis perjantaina (lintsille & serenaan meno & hotelliin) ja sellai! :)

Toivottavasti tein kesä on menny upeesti, ittelläni ainakin! ;) ainiin, kohta saan palkat, joten ostan ittelleni ihan oman läppärin (vanhat menny aina rikki, huups..) ja sitten saatte todellakin useammin postauksia, ja videoitakin! love ya, ihanaiset!

love; roosa

22 kommenttia:

 1. nättimys ♥

  http://17th-chance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kuka lähtee vaihtoon :o

  VastaaPoista
 3. maybe one day your life will be as good as you pretend it is on blogger

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haahahahaha, tää on kiva, kun anoilta saa päivän nauruja ja sitä rataa, muthei, kiitos tästä olemattomasti tuhkasta revitystä.. mielipiteestä ? ;d

   Poista
  2. mutta tottahan tuo on :) mites juhon kaa?

   Poista
  3. njää, nähtävästi, kun tiedät hirrrmusesti miun elämästäni onko se nii hyvää, kun täällä näytän sen olevan, niin tiedätkai.. ei kekkää juhot kiinosta (;

   Poista
  4. joopa joo, no kyllähän siitä vähä käsitystä saa

   Poista
  5. ja tää siu blogi on iha paska miks ees kirjotat mitää

   Poista
  6. ^oot nolo,vissii tuut vaa nimettömänä haukkuu, tää on just hyvä blogi

   Poista
  7. anonyymi 1 (?), noo, vieläkin jos tunnet miut hyvin, niin tiijjät kai, että miekii oon ihminen ja teen virheitä :) & kaikki ei voi tykkää, mut ei miul nyt jotai päälle 70 lukijaa olis, ellei tää nyt olis ihan semi &, jos et tykkää, nii eti parempi. ;)

   anonyymi 2, kiitän (: miekii mietin kans, et jos on jotai ongelmia, nii vois ihan tunnuksien kanssa, nimen kanssa tai vaikka tulla sitte iha päinnäköö sanoo ! :)

   Poista
 4. Kuka jaksaa lukee jotai blogia, mis joku kertoo mite paskaa niitte elämä on? tulee vaa huono fiilis ittellekkii!
  Ja toi anonyymi sais tulla iha päi naamaa sanoo noit roosalle, ku selvästikkii täält taipalsaarelt päi on, ni pitää nimettömän netissä heittää paskaa niskaa??

  Ihanasti päivää piristää ku tätä blogii lukee! ;)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teresaaaa♥ näimpä ! vituttaa vaa tollasseet no-life tyypit jolla ei oo muuta elämää, ku tulla tuttujensa blogeihi anonyymeinä jauhaa paskaa. Ja kaikenlisäks, ku ei vielä tiijä asiasta yhtää mitää ! mut jos on jotai valittamista tai mielenpäällä jotakii, nii tulis vaa avautuu miulle asiasta, prkl !

   Poista
 5. Kiva maha!! Laihduttaisin sinuna! ja miks oot ilma housui noissa kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakii aika soma (; ja ei miu tartte, koska oon just sopiva.(:: ja tiedäthän honey, nuo ovat shortsit.

   Poista
  2. Miustakii aika soma (; ja ei miu tartte, koska oon just sopiva.(:: ja tiedäthän honey, nuo ovat shortsit.

   Poista
  3. samaa mieltä ku tuo ano

   Poista
 6. mikä helvetti kaikkia noit anoja vaivaa?

  VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥