Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

strawberry dreams


Heippaa! (: iskä osti täs pari päivää sitten pari litraa mansikoita joita sitten mussutin & tein sitten kans niistä smoothieta, naminami. Maitoa, mansikoita, banaania ja jugurttia, ja tuli tosi hyvää & terveellistä! Suosittelen. Nää muutamat päivät on mennyt aika rennosti kotona ollessa, kylällä käydessä ja mopolla ajellessa. Kuvailtua ei oo tultu paljoo, mutta tässä on nyt joitakin kuvia mitä oon kerenny räpsiä. :) Lähden perjantaina aamusta ystävän kanssa linnanmäelle, hotelliin & serenaan. :) siel menee pari päivää, eli sen jälkeen sitten postailen sieltä otettuja kuvia! ainniin, palkka tuli tänään ja päätin olla ostamatta sen läppärin ja yksinkertasesti.. shoppailla ne rahat! Mutta hillitysti ja en kaikkia kerralla!

Mutta nytten ihanaa loppuviikkoa, ottakaa rauhallisesti ja hei, kesä on jo lopussa, eli ottakaa siitäki kaikki irti! :)

Love, roosa 

7 kommenttia:

 1. Jos terveellisempää haluaa ni kannattaa käyttää maustamatonta jogurttia!:) Tulee yhtä hyvää, mut ilman sokerii ja lisäaineita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee , etin sillo meilt just maustamatonta jugurttia, mut ei ollu joten jouduin ottaa mansikkajugruu, mut kiitti viel tiedosta! :)

   Poista
 2. Teetkö vielä sen kysymyspostauksen loppuosan/t?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kuvannu sen, mutta niiku joskus selitin, että konelle ei voi ladata niin suuria tiedostoja, niin joudun joskus lähi aikoina taas mennä kaverin luokse lataamaan sen... :)

   Poista
 3. miten teet mansikkapirtelön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mansikkapirtelön teen ihan silleen, että laitan vanilijajätskiä, mansikoita, maitoa, mansikkajugurttia ja vähän sokeria. :) mut ton smoothien silleen, että laitoin maitoa, mansikka-banaani jugurttia, mansikoita ja banaania. :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥