Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Suklaakakku
Noniin, tähän postaukseen sainkin sitte vähän kuvia, ku viime postaus oli se ei-kuvia-ollenkaan postaus.:) Mutta tässäkin sitten vain pari hassua. Eli tosiaan tein jonkiaikaa sitten tuollaisseen amerikkalaisen-suklaa tuorejuustokakun vai miten kirjoitetaankaan. Se oli toisaalta hyvää, mutta se suklaa suli tosi oudosti ja sinne jäi semmossia palasia, ja sitten toi oli vähän liikaa hyytelömäistä, joten sen syöminen kuvotti hieman. Ja ei oikein ittelleni napannut. Tykkäsin paljon ennemmän siitä normaalista juustokakusta, josta onkin täällä postaus.:) Eilen veny ilta vähä pitkäks tuolla kaupungilla, mut oli kuiteki kivaa! Siitä sitten kuvia hieman myöhemmin.

Tietopläjäys, niille henkilöille jotka ovat kyselleet millä muokkaan kuvia, miten muokkaan, yms! Eli tosiaan, se sivusto jolla itse muokkasin kaikki kuvat poistettiin juuri toissa päivänä ja nyt kyl harmittaa se, mutta löysin oikeastaan heti seuraavan sivuston, joka on melkein täysin samanlainen, kuin se edellinen.
Eli paina TÄSTÄ, niin pääset sille uudelle sivustolle! :)

En oikeastaan osaa neuvoa tarkkaan, että mitä teen, kunhan muokkaan kontrastia, valotusta, varjostusta, vähän otan näppylöitä pois & vahvisatan vähän jotain tiettyjä piirteitä, tai jotakin. :) Enpä sitten paremmin osaakkaan neuvoa.. :)

Love: Roosa

2 kommenttia:

  1. toi kyl näyttää ihaa superhyvält, harmi jos se ei sitä ollu.. :( oot muutes tosi nätti!♥ :)

    VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥