Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

rantakuntoon!Heippa! Päätinpä nyt tehä postauksen tällässiistä kuvista mitä otettiin koulussa erästä juhlalounasta varten. Ihmiset näissä kuvissa on teille ihan tuntemattomia, mutta ne kaikki on siis kavereita/ystäviäni. :) Mulla ei oikeestaan tässä postauksessa mitään erikoista ollu, mut nopsaa kerron kuulumiset. Dataillut tänään oon suht paljon, kohta luen hieman maantietoa ja alan kattoo the vampire diariesia. Mutta nyt tuli ongelma! Ystäväni kanssa aloitetaan semmoinen 'rantakuntoon' juttu, ja mein pitäs syyä sillee säännöllisesti, ei herkkuja ja sillee, päätin tänään testata sitä, et miltä se tuntuu & tuleeks nälkä siinä välissä tai jotain, mutta oikeesti, täähän on vaikeeta! Justkun olin alkaa kattoo TVD'tä, niin olin taas hakemassa jotain herkkuja.. ja koko ajan meinaan hakee niitä, kunnes tsemppaan taas itteni niin, että en hakis niitä. Vaikeeta!

Kokeilkaa toki tekii!

Love: Roosa

4 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! mihin noi tulee(siis siihe ysienjuhlalounaaseen?) meillä ei oo kun yseille kahvit opettajien kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on semmonen lounas kaikkien ysien kanssa & kahvit, ja sitten koristellaan ruokala ihan täysin. :) Meillä on Hollywood-teema & semmonen vanha-aika. Siel on mustavalkosta, Marilyn Monroeta, Elviksen kuvia, punanenmatto ja sellailla. :) Sitten koko ruokalan ikkunoita vasten menee pitkä itse tehty filminauha jossa on n. 80 kuvaa ja noi on yhet osat niistä kuvista. :) Olipas selkeästi selitetty taas! ;)

   Poista
 2. nii on vaikeeta! söin äske vanukkaan välipalan yhteydes =)) hihi, mut tota nii öö.. pitäis ehkä vähä viel tarkentaa näit 'sääntöjä', et mitä kaikkee saa syödä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo :D mie en oo (viel) syöny mitää herkkuja tänää! :):) mut pitää kattoo pystynkö pitää.. :D:D:D no pystyn..

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥