Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Oh, you make me dizzy
Heippa! Ah! Viikonloppu! Tätä on taas ootettu. Tosiaan tänä viikonloppuna mulla ei oo erikoisempia suunitelmia, kunhan vähän suunittelen tarkemmin vappuasua (joka onkin kissanainen), harjottelen sen meikkiä, mallailen asua, ja teen jotain hius kokeilu juttuja. Tänään kävin ystävieni Miian & Lotan kanssa kaupungilla, ja tuollaisseet tarttui mukaan. Niikuin tuolta kuvasta bongaattekin yhen kysymyksen, niin siihen kaipaisin vastauksia, vaikka et oo edes kokeillut, mutta esim. sun aatteita siitä! :) Ja jos haluat tietää kysymykseen miksi ihmeessä haluat leikata noi olkaimet irti, vastauksen, niin se on simppeli: noi on rumat. Taino ei vaan sovi mulle tuollaisseet. Ja muutenkin oudon turhat tossa..
Nohnoh, oisin voinu ostaa sieltä vaikka mitä muuta, mutta ei ollu rahaa! Ehkä sitte joskus toukokuussa sinne italiaan hieman vaatetusta ja sellailla! :)

Ainiin, noista Niven Clear-up Strips jutuista sen verran, että mitä nyt äsken kokeilin kerran (nenään,otsaan ja leukaan), niin nenästä lähti ainakii mustapäitä hyvin! Ja tuntuu nyt oikeesti järjettömän pehmeiltä! Ehkä ei toimi, jos on paljon mustapäitä & tiukassa, mutta jos sellailla semi vähän, ja sillee, nii kyllä toimii! Viellä, kun käyttää kerran viikossa, nii eiköhän naama ala jo paranemaan!

Nyt oli hurjasti teksitä, mutta kestäkää! Ainiin, ihanaa vapun odotusta, ite ainakii oon jo ihan fiiliksissä.. ;) ps. tulee viellä semmoinen kiva vappu-asu postaus! Kerrotte siinä mielipiteen asustani ja sellai!

Love: Roosa

4 kommenttia:

 1. Sen verran tosta, että jos meinaat leikata noi olkaimet irti niin kannattaa ensin kokeilla pysyykö se päällä hyvin ilman olkaimia, ja leikkaamisen jälkeen muista siistiä jäljelle jäänyt osa (koska tuskin alat kaikkia ompeleita purkamaan, että saat kokonaan olkaimet irti). Kun jäljellehän jää varmasti pieni osa, niin muista siistiä, etteivät ne jää rumasti näkyville eivätkä ala purkaantua. :) Noita puhdistus stripsejä vois kokeillakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo totta! :) ajattelin kyl ihan saksilla vetästä sillee, että siihen jää ihan mini pätkät, että ei lähe purkaantuu ja sitte ne tyylii jotenkii lankalla siistiä, niin että se ei kuitenkaan näy etupuolelta. :) ja pysyy hyvin, testasin ihan heti sitä ilman niitä olkaimia. :)

   ja tosiaan, kannattaa kokeilla! :) laitan seuraavaan postaukseen teille vinkin, miten pystyy noita stripsin tapasia tekemään ihan järjettömän helposti kotikonstein! Ite just tänään testasin & toimi kyl hyvin. :) Ei tietenkään yhtä hyvin, mutta on kuitenkin halvempi kikka. ;)

   Poista
 2. oot niin kaunis! :3 ja upee mekko !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi kiitos! :) ja jooo, ei ollu ees pahan hintanenkaa! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥