Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

maailman söpöimmät otukset


Heipparallaa! Tän päivän postaus koostuu melkeinpä vain muutamasta uusista kisujen kuvista. Voi jukolauta, ne on niin söpöjä, että melkee itkettää, no ei ihan. Mut ne on vaan niiin sulosia! Ja viellä kun silmätkin on jo osalla auennut! Ihi, ja kohta kun ne oppii käveleekkii !
No mutta tosiaan, mä oon tänään kirjottanut paljon vaan äidinkielen 10 sivusta esseetä (josta en tosiaan saa niin pitkää, vaikka pitäs olla), sitten kirjottanut yhen venetsia esitelmän ja sellaista. Mun onneksi huomiseks ei oo läksyjä (kai..?), joten voin viellä kirjottaa hetken, kattoa 1-2 jaksoa the vampire diariesia, käydä suihkussa ja syyä jotakin iltapalaksi! :) Ja hei muutes, tää mun 'rantakuntoon' juttu on alkanu hyvin! Ruoka-ajoista pitäny kiinni, jättänyt herkut pois ja sillee. Paitsi tietenkin köksässä söin jotain jälkkäriä, mutta ei se nyt ollu paha.. :) Eli tämmöistä! Huomenna vois mennä pidemmälle & reippaamalle lenkille ja tehä jotain reisijumppa juttuja!

ps. tällä viikolla tulossa uusi videopostaus, kun semmoista on pyydetty! eli sitä oottamaan.. ;)

Ihanaa viikkoa teille!

Love: Roosa

7 kommenttia:

  1. Voi kun on sulonen kissanpentu!:))

    VastaaPoista
  2. awww... saatiin vuos sitten sellaset 6-pentua kun vanha kissa synnytti niin ne oli niin söpöjä:3 mut 3-jouduttiin lopettaa :( Mut tosi ihania kuvia :33

    Blogini > http://vaahtokarkkigirl.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥