Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

I Just Love It
Heippa taas! Eli mie vaan rakastan leipomista. Siitä on tullu entistä kivempaa! Okei, myönnetään, että mokkapaloista ei tullut kovin nättejä, mutta oikeesti nyt tässä lähiaikoina kakut on onnistunut hyvin! Just tässä nyt olen alkamassa leipomaan pikkusiskon synttärikakkua, perus mansikkakakku, mutta en semmosta viellä koskaan ole tehny, yksin! Iskä kävi ihan pursottimenkii ostamassa (ei omistettu ennen..), koska halusin kerrankii tehä hienon täytekakun! Aina niistä tulee semmossia epätasasia möhkäleitä!

Jos teille tulee jotain kivoja leipomisohjeita tai jotakii tommossia mieleen mitä haluaisitte mun kokeilevan & laittavan kuvia, niin pistkäkääs kommenttia tähän postaukseen, tai ihan mihin muihinkii tahansa! :) oon ihan tosi innokas kokeilee! Mutta huom! kuvista ei varmasti tule kovinkaan laadukkaita sitten..

Tältä erin ei muuta, ihanaa viikkoa teille! Ainiin, eiks viikko hurahtanukkii nopeasti? ;)

Love: Roosa

3 kommenttia:

 1. Hyvän näkösiähän noista mokkapaloista tuli :3 Muttaa, voisit kokeilla jonkinlaisia muffinsseja tai jotain.. Joo tosi kekseliäs olenn :D

  VastaaPoista
 2. Italialainen suklaatuorejuustokakku. tai sit ehkä pelkkä suklaatuorejuustokakku. Ei mitää hajuu mite tehää, syöny yhen kerra ja se on vitun hyvää!! :)) röytyn kahvilas siis;) googlaaha ja kokeile, ite en ees jaksa... JA MIUT SIT PYYÄT MAISTIAISIIN!! (jos siit tulee hyvää:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha toki ;) jajoo pitää oikeesti kokeilla joku päivä ! tai oikeestaan jo huomen varmaa.. :D

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥