Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

CheesecakeHeippa teille! Eli tässä on tosiaanmun eilen leipomani kakku. Huhu, siinäpä meni kauan! Aloin tyylii tekee sitä joskus.. puol 9, sitte se oli valmis vasta joskus 12 aikaa, menipäs kauan. Sen piti olla jääkaapissa kauan ja piti keitellä jotain soseita ja sellaista, mut oli kyl sen arvosta! Toi on just semmonen kakku, että 1 - 2 palaa on ihanaa & taivaallista, mutta sitten alkaa äklöttää, mutta onneks on sitte seuraavillekkin päiville jotakin mitä voi odottaa. ;) hehe.

Tästä aamusta sen verran, että heräilin joskus 12 aikaa, sitten meille oli tullu pipoihin suklaamunia & karkkia & purkkaa, hehe. ;) olipas kiva yllätys. Siitä asti melkeipän vaan dataillut ja kuvaillut. Kohta tulee toinen postaus, ku vähä jotakin juttuja kuvailin, hehe.

Siihen asti heipsuti! :)

Love: Roosa

8 kommenttia:

 1. Oli pakko kokeilla heti! :) kauan pidit jääkaapis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh, oli muutes kyl tosi hyvää! Pidin aluks sen 2h, sitte tokana, kun siinä oli se mango juttu, nii 30min. Oikeestaan se sitten jäikii koko yöks jääkaappii enne, ku söin, koska en enää joskus 12 aikaa jaksanu alkaa syömää, nii sitte aamulla maistelin. ;)

   Poista
 2. oi, toi on nii hieno! :) missä suhteessa pistit tota mangoo ja liivatelehtii? ja tuliks siihe viel jotai vettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai päälle ? hmmm, mites se nyt menikää.. Laitoin kaks purkkii mangopilttii ja sitte vissii.. 2-3 liivatelehtee ja vettä 2rkl :D

   Poista
 3. oliks sulla joku ohje tohon kakkuun vai ? :) näyttää nii hyvältä että haluisin itekki tehä mut emmä ilman ohjetta osais :D

  VastaaPoista
 4. Omnomnomnom.... :9
  Voitko laittaa ton ohjeen..öö..jonnekki?:D
  Näyttää heerrkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas, laitan sulle linkin sinne mistä löytää sen ohjeen, http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/94377 !

   Tosi hyvä ohje oli kyllä! :) Käytin myös osittain yhtä kaverin ohjetta, taino se oli vissiitkin melkee sama ku tuo. :)

   Poista
  2. ps. korvaa sen pohja dominokekseillä! :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥