Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Pikku ostokset
Noniin, tänään on tullut vissii huikeat 3 postausta! Okei, se on ehkä jopa liikaa, ette varmaa ees jaksa lukea, mutta ei voi mitään! Onhan tätä nääs kiva tehä! Eli tossa on bikinit mitkä ostin seppälästä tänään. Ne on siis näyttää musta-valkosilta, mutta on tummansini-valkoset, ja sen erottaa tällee luonnossa erittäin hyvin, että se on tummansinistä eikä mustaa. Alaosa oli 9,95e ja yläosa kans 9,95e. On nätit & yksinkertaiset. Ja noi näyttää ihan JUMBOILTA tossa, mutta on siis vain koko S. Sitten tuossa on toimmoinen suoristus geeli. Se on Goldwell:in tuote nimeltään Style Stgn Flat Marvel tai joku tommonen. En oikee tienny mikä tossa se oikeesti nimi on. Ostin sen eräältä naiselta ja se oli käyttämätän, ja vain 3e ! Ja sitä saa vain kampaamoista. Hyvä löydös. ;)

Eli huomenna on sitten se laivareissu luvassa! Taino itse laivalle vasta lauantaina menen, mutta huomenna jo lähetään tuonne Tampereen suuntaan matkaan. Eli sukulaisilla ollaan kaverin + iskän + siskon + sen kaverin kanssa yksi yö ja sitten lauantaina nokka kohti turkua! Eli hyvää matkaa minulle, eikusiis täh, ja ihanaa loppu lomaa teille kenellä nyt loma on & hyvää loppu kouluviikkoa teille kenellä nyt sitä koulua on!

Love: Roosa

5 kommenttia:

 1. Ihanat pikinit!
  Ja hyvää laivareissua sulle!:)

  VastaaPoista
 2. kirjotan tänne nyt et ihan btw, et voi osallistuu arvontaani jos et oo lukijani. joten ei mahiksii voittaa... :D  http://emmppu.blogspot.com/2012/02/arvonta-sponsor-by-korumaa.html
  Vielä ehdit 25e:n arvoiseen korulahjakortin arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Eveliinu, kiitos molempiin! (;
  Emppu: aijaa, mie luulin, et olin lukijana! o; mutta nyt ainaki oon !:D

  VastaaPoista
 4. kiva blogi:) käy kattoo miunki! http://volleyvesttobench.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. marisse, kiitos! :) Ryhdy toki lukijaks! jajuu, kurkkaan! :)

  VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥