Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Perfect saturday !
Heippa teille! Tänään tosiaan oli ihan älyttömän kiva lauantaipäivä! Lähin kaverin kanssa 13.00 kaupunkii syömään, mutta sitten mentiinkin vähän kattelee kauppoja, koska ei keretty bussiin (hupsista..) & sieltä tarttu  mukaan tommonen älyttömän ihana paita! Valitsin sen eka kaverille yhteen asukokonaisuuteen, mutta rakastuin siihen sitten ite. Ja hauska sattuma myös kävi, kaveri oli löytänyt ihan saman paidan, mutta eri värisen, eli molemmat sitten osti sen.. ;) Seuraavaan bussiin sitten kerettiin. Nyt sitten kotona olen kuvaillut siskon kanssa & muuta. :) Ilta sittenkin olikin tylsä.. Olis tehny mieli lähtee ulos & olla kavereiden kans, mut ei sitte.. ): No, kohta vissiin lähen ilta lenkille yhen kaverin kera, sitten suihkuun & muuta koti-ilta juttua.

Ihana lauantaita teille muruset!

Love: Roosa

2 kommenttia:

  1. Eikäää, meinasin soittaa et lähet saralle pippaloihi, mut sit ku oltas lähetty tyylii 10 minsan päästä siitä soitosta, ni aattelin ettet kerkeis.. :( mut et sellai missannu mitää hauskaa, hirveesti draamaa ja plaah.. selitän joskus sit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, mitäs draamaa?(; soita miulle jossai vaiheessa ja kerrooo ! ja hitsi ku et pyytäny.:c olin just tullu kaupungista, nii olisin voinu lähteekkii):

      Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥