Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

People change, things go wrong. Shit happens but life goes on !Toi postauksen otsikko sopi erittäin hyvin tähän, jonka jostain tuolta googlen salaisista maailmoista pongasin. Tosiaan tuossa näette ne karmivat harmaat hiukset. Ja tuo väripurkki mistä on kuvia, ei ole kyseinen väripurkki millä värjäsin, unohdin ottaa siitä kuvia. Värjäsin tuolla väripurkilla nyt nämä harmaat hiukset ja tuli ihan siedettävät. Ei muuttunut kamalasti, mutta se järkyttävä harmaus lähti hieman. :) Nyt pitää vaan käyttää kilo hoitoainetta, tehohoitoa, blondi shampoota & suihketta ja oottaa, että kesätekee temput tälle tukalle! :) Noissa kuvissa ei näy sitä harmautta kovasti, koska käytin niihin sitruunaa, joka hieman vaalensi sitä, mutta mietikää mielessäni noi hiukset ja toi väri viellä pahempana! Hmm, ei ollut kyllä mukavaa..

Tänään kävin kaupungissa hakee ton värin, kattelin täydellisten naisten 1.tuotantokautta & Gossip Girliä, kuvailin ulkona (siitä tulossa pian postaus) ja olin kaverin kanssa. :) Tämmöinen päivä siis!

Ens viikolla luvassa nälkäpeli & kaverille vissiitkin yöksi jonakin päivänä, eli niitä odotellessa!:)

Love: Roosa

4 kommenttia:

 1. Ei noi kyl musta oo karmivat...;O näyttää vaaleilta,eikä harmailta!!

  VastaaPoista
 2. ai, kiitos! :) tossa kuvassa olin jo käyttänyt ennen sitruunaa noihin, joka sitten hieman vaalensi, mut onneks ei ihan harmailta näytä!

  VastaaPoista
 3. oot iha erinäköne nois kuvis ku muissa :D johtuu siitä et sul ei oo meikkii varmaanki (; mut oot nätti noiski (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, hieman.. :D mut kiitos kummiskii hei! ;)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥