Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Party rock is in the house to night


Heippa teille! Olen nyt hieman näistä hiuksistani toipunut, jotka ovat tosiaan aivan järisyttävän järkyttävät, mutta taidan vain suoraa tappaa ne sukupuuttoon, eli värjätä tänään uudelleen, jos tuo iskä nyt suostuu uuden värin ostamaan. Hope So! Eli tosiaan tänään oli paikallinen nuorten 'rock-tapahtuma'. Oli ihmisiä jonkin verran & ihan hyviä bändejä, varsin ystävän bändi, se ei edes ollu ihan, vaan TOSI hyvä! (; Siellä oli tuommoissia sumopaini juttuja & jotain benjiköysi juttuja kans, oli kyl kiva ilta! Siitä sitten menin kaverille yöks ja tehtiin mexicolaista ruokaa, naminami! Ja taidettiin silmät ummistaa vasta joskus neljän jälkeen..

Katoin muutes netistä eräitä hampaidenvalkaistus liuskoja, kun tilataan ystävän kanssa semmoisseet puoliksi, niin oli kyllä suhteellisen halpoja, 43€ ! Siinä on 14 liuskaa ylös ja 14 liuskaa alas. Tämmöinen hankinta on siis luvassa joskus toukokuussa, tai jopa ennen!

Tänään mulla luvassa Gossip Girlin kattomista, ehkä hiusten värjäystä, karkkien napostelua ja muuta muksua!

Ihanaa viikonloppua!

Love: Roosa

4 kommenttia:

 1. XDDDDDD Hei kiva blogi ja oot nätti!!! Repesin noille paini puku kuville xD!!

  VastaaPoista
 2. heyza vähäx toi eka ano on no-lo!Se niinkuu ei osaa yhdyssanoii,haahhaa niinku paini puku kuva;DDD Noläppärisbektiiehkseojoku9veejoomoimutootkaunisjaIHANABLOGI<3<3<3<3<3<3<3<3 ihanasöpöoot.com ÄÄ sekoon hehehehehehzzzzzz mooooiijj

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, kiitos tästä hitusen erikoisesta viestistää.. :)

   Poista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥