Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Lovely Shoes For Summer !
Eli noi kengät jossa oli hinta on kaikki H&M'ästä, ette tietenkää huomannu, hehe. (; Sitten noi alemmat jossa ei oo mitään on sitten mekasta. Ja noi kuvat on tosi pieniä vaikka laitoin 'alkuperäinen koko' jutun. No, mutta kyllä siitä jotain näkee! Kaikki aivan järkyttävän ihania kenkiä ja haluisin ehdottomasti noi kaikki! No kaikkea voi haluta, mutta puoliakaan ei voi aina saada, harmi. Mutta noista aijon ainakin jeesuskengät ostaa, jonkinlaiset korolliset sandaalit tai tommosseet, 3 alimmat tai 4 alimmat. Sitten jonkilaiset jeesuskengät jossa on suhteellisen iso korko ja tommosseet üüber korkokengät! Ja noi tolppakorkoset korkokengät oli ihanat. Ja noi punaset.. ah. Kaikki niin ihania, että melkee itkettää. Hehehe.

Muutes tässä lähipäivinä aijon postailla aika paljon teille semmossia netistä otettuja kuvia. Esim. Unelmien hääkampaukset tiedossa, unelmien hääpuku & unelmien bikinit. Ja muutakin mukavaa luvassa, eli pysykää näköetäisyydellä, eiku miten se nyt sanois.. ;)

Love: Roosa

2 kommenttia:

  1. Ihania kenkiä! Rakastaks säkin korkkareita? Mulle ne on must-hankinnat kesäks! Nyt on yhet n.9cm korot ja toiset n.11cm korot. :D

    VastaaPoista
  2. RAKASTAN! Korkokengät on järjettömän ihania (;

    VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥