Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

Viikonlopun iloja

Ääää, oon pikku hiljaa alkanut himoita kaikissa eri maissa käymistä. Tietenkin ennekin oon halunnu matkustella paljon, mutta jotenkin nyt mulle tuli semmonen suurempi fiilis. Ainakin Italia & Lontoo olis ihana. No se ensimmäinen toteutuu 21.5 - 27.5.2012, kun mennään leirikouluun! En ite ainakana malta oottaa tuota - sillä siit tulee ihan varmasti upeeta! Ollaan vissiin tässä jotain saksa juttua mietitty kavereiden kanssa, mutta en oikee nyt tiiä miten se meni, ja kuka nyt sinne olikaan menossa. Ja joku lontoo.. se olis ihana! :) Mutta ehkä joku kaunis päivä sinne pääsen.. ehkä. Tai ainakin toivon niin kovasti! :)

Tänään ei oo tapahtunu kauheesti mitään - tai oikeastaan silleen on. Menin suoraa kaverille polttamaan True Bloodia - joka ei tuurikseni onnistunu heti, mutta huomenna vissiin valmistuu. Sitten tulin kotiin joskus kuuden maissa ja lähettiin kattomaan kaupunkiin jonnekkin toimistoon jotain kauhee kankkunen 2. Oli kyllä hyvä! Hauska & semmoinen. Sinne käytiin hakee kans pizzat, mumskis! Nyt sitten kotona ja aivan totaallisen väsynyt olen. Kuvia en ole nyt hirveesti ottanu, tai oon sillee aika paljon [ittsestäni oikeestan, mutta huomenna meen ulos kuvailee!], mut en jaksanu niitä tänne lisätä. Ja hei! Saatiin uus läppäri! Wuhuu, tää on nopeampi, kun tuo vanha ja kivempi. Hihi, mutta ei tietenkään ihan paras, koska käytetty on, mutta hyvä kuitenkii!
Ja sori tää pelkkä suuri tekstien määrä, kun ei niitä kuvia ole, mutta hei lukijat rakkaani [jo huikeat 9 kpl!!]  nauttikaa viikonlopusta! Itse ainakin nautin olemalla kavereiden kanssa & kattelen toivon mukaan True Bloodia. [The vampire diaries season 2 loppu, itkensurenkuolen..].
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥