Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

ÜÜBER !

Heipsuti jälleen ihanat [mutta vähäiset..] lukijani!
 Tänne tänään nyt pääsin vihdoin hieman postailemaan kuvia.. Jotkut on tosi vanhoja [noi kihara pää kuvat ainakii], oikeestaan ehkä vain pari, mutta kummiskin. En jaksa pahemmin kommentoida niitä, mutta siellä nyt esiintyy hieman liian monta oma naamakuvaani, mutta yrittäkää rakkaat kestää se tuska. Ja.. se persekuva, hoho - se ei tosiaan ole omani [oikeesti]. Ja ne Díorin hajuvedet ei ole minun - en tosiaan koskaan omistaisi noin kalliita hajuvesiä, vaikka kuuuuuiiiinnkkaaaa haluaisin. Ikävä kyllä. Ja tuo mustatukkainen nainen on äitini ja se pikkupoika on serkkuni sekä tuo ruskeatukkainen neiti on siskoni, kiia. :) Semmoista siis.

PS. ÄLÄ IHMETTELE OTSIKKOA, EN OLLU VAIN KOSKAAN TEHNY U-KIRJAIMELLA ALKAVAA OTSIKKOA, HEHEHE. :-) 


Tommossia kuvia tänään sitten teille postailin. Tänään muute tapahtu erittäin järkyttävä juttu. Tuskaa. Olin siis ottanu kouluun mukaan 40e, että voisin sillä ostaa ittelleni sen tänään ilmestyneen The Vampire Diaries season 2. Menin siis koulusta suoraan kaupunkiin Anttilaan ettimään sitä, onneksi löysin sen. Sitten katoin hintaa, ja kaikki muutta - perkele! Se masko 49,95e! Jumalauta se oli kallis! Eipä sitten rahat siihen riittänyt. Pyysin isältä lainaan, mutta eihän tuo ukko miulle sitä lainannut, jeesus. Ärsytti kyl ihan huolella! Olin ihan tuskissani sitä oottanut monta päivää ja nyt, kun viimein olin saamassa sen - en saanukkaan, kun raha ei riittänyt.
Mutta ei hei huolta! Sisko lainas sen puuttuvan 9e, ja huomenna meen kaupunkiin suoraan koulusta ostamaan sen! Ihanaa...

Ainiin, siitä silmästä viellä, että ei se tosiaan ollu tulehtunu - kuulemma aika kuiva ja siksi punottaa, saattaa olla virusperäinen tuo joten ei vakava, mutta pitää seurailla. Korvaakin ne viellä tarkista ja semmoista. Ja miun onnekseni se antibiootti kuuri loppuu tänään illalla! Oon niin kypsyny jo syömään noita tabletteja, että huhuh! Koulutkii alko tänään ja se oli ihan jees. Ja tänääku oli viel ihan jees päivä! (-: Nyt kyllä ikävä kyllä tunnen itteni jotenkii.. kuumeiseksi ja kipeeksi, mutta kai se johtuu koko päivän kestävästä vitutuksesta.. No ei voi mitään.

Hyvää viikkoa kaikille ja nauttikaa tästä valkeasta lumipeitteestä joka vihdoin valtasi suomen!

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥