Sivut

maanantai 16. tammikuuta 2012

Favorites!Äsken väsäilin tämmöistä "kevät kollaasia". Meni kyl aika hirmu kauan, kun ekaa kertaa tein (vaikuttaako se ees siihe - ei), etin kaikki vaatteet mitä haluan h&m:ästä tän kevään aikana. Kaikki oikein ihania! Tota ihme vauvojen body asua varmaan ihmettelette, mutta se on oikeesti tosi käytännöllinen, esim. kynähameen kanssa!

Tänään ei mitään erikoista tapahtunut ole. Kotiin tulin koulusta, viikko alkoi tosiaan huonosti. Väsytti äärettömästi, kun nukuin tosi levottomasti viime yön, pyörin vaan ja sellailla. Oikeestaan viimeset 4 yötä oon nukkunut tosi huonosti. No sitten tuli kiire aamulla, koulussa oli luistelua (oikeesti se on kivaa, mutta koulu luistelu ei) ja muutenkin oli aika huono päivä.

True blood oli ladannut, mutta se kakkos jakso ei toiminut, joten en sitäkään päässyt kattomaan. Tänään jotenkin ollu semmonen.. väsynyt & surullinen & outo olo. Ihan, kun mikään ei oikein kiinostais (?). Vai onkohan tää vaan tätä ilta vitutusta...? Hmm. 

Love: roosa

2 kommenttia:

  1. kiva blogi sulla :)) jos vaan viitsit,käy tsekkailee mun blogii,www.karoliinac.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. hei kiitti Karo! :) Ihanaa, täällä mun blogissa on ihmiset alkanu heräillä ja kommentoida ja jopa lukea! (: Ryhdy toki lukijaks + käyn kattomassa sun & ehkä jopa ryhtymässä lukijaks ! C;

    VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥