Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Crazy Girl !

Oon tosiaan tulossa ihan hulluksi.. Ennen kattelin jotain twilight - leffoja, mutta en enää, koska ne on ihan surkeita verrattuna True Bloodiin & The Vampire Diaries - sarjoihin. Ehodottomasti. Oon varmasti mennyt ihan sekasin, kun niitä oon kattellut, mutta ah ! Ne on vain niin parhaita.. Niin ihania, että aivot sekoaa !

Elena on äärettömän kaunis & ihana persoona, Stefan on äärettömän sulonen & sympaattinen, kun taas Damon on seksikkään vaarallinen ! Parhaat näyttelijät, ja roolihahmot.. rakastuin! :)

The Vampire DiariesSiinä oli hieman kuvia The vampire diaries sarjasta, okei - taijan olla hullu, mutta rakastan sitä ! True Blood & tää on sellassia sarjoja jotka koukutti ekasta jaksosta lähtien, jotain niin parasta.. :)

Huomenna meen ostamaan The vampire diaries season 2 Anttilasta, maksaa vissiinkin jonku 35-40e, huhuh, kallista, mutta sen arvosta.. Sitten eräs kaveri Mari imuttaa netistä True Bloodin 4.tuotantokauden & tän sarjan 1, niin ne saan kans siltä. Ykkösen oon jo kattonu, mutta se on kummin.. :)
Suosittelen oikeesti sarjaa ERITTÄIN lämpimästi... itse en ees malta oottaa huomista, että pääsen kattelee sitä.. [kuitekaa ei oo viellä tullu ja unelmat murskautuu, yes..]

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥