Sivut

perjantai 23. joulukuuta 2011

Yksi yö nyt jouluun on..

Täällä taas kirjoittelen. En jaksa ihan joka päivä kirjoitella, mutta silleen viikossa 2-4 kertaa, hehe. :) 

Tänään heräsin tuossa 11 aikaa, ja lähdettiin jo joskus puol kakstoista kaupunkiin - jouluostoksille. Taino jouluruoka ostoksille. Ostettiin muutama laatikko [äitipuoli teki muut], rosollia, limppaa, glögkiä, juustoja, pähkinöitä, rusinoita, kiisseliä, leipää, kinkku [se oli kyl meil jo pari päivää sitten, tai sillain], torttutaikinaa, hilloo siihen päälle, ostettii pari päivää sitte 15 boxii suklaata [ääää!] ja jotain muuta, jota en nyt vaan muista.
Kohta teen semmosseen marja jäähdykkeen, naminami. 

Tämmöisiä kuvia olen ottanut. Tosi surkea laatuisia, mutta halusin nyt kuitenkin pistäää.

Ostin myös itselleni tänään kapungista jotain pientä kivaa.. 

 Ripsivärin, se oli alessa. Älysin kyl aika nopeasti miksi. Avasin ton korkin autossa ja huomasin, että se oli mustaa - joo, mutta siin oli glitterii. Yes. 
 Hampaiden valkaisu prosessini alkoi - NYT. Tässä suuvesi joka valkasee. 
Ja erikois hammastahnaa jota käytän 1vk:n ja se valkasee hampaita ! (: siin on semmonen jännä juttukii mukana, et näkee paljo hampaat on vaalentunut. 

Tämmöistää.

Ääää, huomenna on sitten joulu! Itselläni ei oo edes semmonen joulufiilis millanen oli lapsena. Inhottavaa. No, eiköhän huomenna kuitenkin tuu semmoinen pieni joulufiilis, kun aamulla kattelen piirettyjä (hihi), syön riisipuuroa, sitten joskus.. 15.00 ruoka, sitten joskus 17.00 saadaan lahjat, jipjeei ! Tänne laitan sitten kuvia niistä lahjoista. Oon jo kyllä saanut mummulta&papalta 30e, sitten äiti sano jo mitä saan [saan ne sitten uv:n jälkeen], saan siltä siin: hiusten vaalennushamppoon, vaalennussuihkeen ja vaalennuslakan. :D VAALEETA. Äitiltä siks niin vähän, koska se ei oo kovin varakas. :c mut se ajatus on tärkein! :) Love ya !
Iskältä saan jotain jänskää, hehe.

Nytten kohta meen suihkuun, sitten datailen, ehkä leivon ja sitten aaaa, et aamu tulee nopeasti!

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE LUKIJOILLE!

love: roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥