Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ahdistus vai mitä?

Onpas outoa.. Katoin joskus sunnuntaina pako- sarjan loppuun ja loppu oli aivan järkyttävän surullinen. Itkin sen jälkeen monta tuntia illalla, koska se oli niin surullinen. Itkin seuraavana päivänäkin, kun meitin sen sarjan päätösjaksoa. Tuntu jotenki epätodelliselta tunteelta, hassua. No, olin nyt jo päässyt siitä yli, kun taas pari päivää sitten on tullu kauhee semmonen kaipuu tunne ja periaatteessa koskee selleen jännästi, kun ajattelee sitä. No okei, ihan ihan, mut sillee, et tulee vähän niiku ahistunut olo. Enään ei sen loppu jakson takia, vaan ylipäätä sen koko sarjan. Tuli sillee ihan karsee ikävä sitä ja tekis vaan mieli kattella sitä. Aina, kun tulin koulusta mulla oli jotain tekemistä mitä tehdä, nääs kattoa pakoa. Mutta nyt mulla ei oo mitään tekemistä. Tahdon vain kattoo pakoa, pakoa, pakoa.. Tulee vaan niin haikee olo, kun sitä ajattelee. Se oli nääs ehdottomasti paras sarja ikinä!:)

No siinä oli pieni pako purkaus teille ihanille lukijoille. Tän päivän kuulumisia on semmoisseet jutut, että koulussa oli ihan jees, ei mitään erikoista. Kotona oon sitten vaan ollut koneella, lukenu kirjaa, lukenut enkun kokeeseen, syönyt, ja semmoista. Oli suunitelmissa käydä lenkillä, mutta jätin sitten ton kylmän ilman takia väliin. Huomenna vois käydä ennen, kun meen elokuviin kavereiden kanssa. Käydään kattomassa aamunkoin ensi-ilta, ja ehkä ennen sitä mäkkäriin, jos on rahaa.

Viikonloppuna sitten menen turkuun festareille. Siellä on jotain hengellisiäbändejä, ja muuta semmosta. En siis mikään uskovainen oo, mutku isoseksi rydhyin niin sinne sitten oli sillee hyvä mennä. :) Ollaa kaks yötä jossain pallivahan koulussa!! hähähähä. Semmoistaa. Eli en sitten perjantaista - sunnuntaihin postaile, mut maanantaina sitten turunkuulumiset. Aiiniin, eilen löysin kaupungista kengät, verkkatakin ja silmälasit! Ainiin, unohin teille kertoa, että saan rillit! Ääää, no mut ne oli silleen ihan tyylikkäät. c: Saan ne sitten maanantaina. Niistä tulee kuva, kengistä, verkkatakista ja sitten turun ostoksista. Ja kuvat vain, jos kamera rupeaa toimimaan.. (-:

Love: Roosa

3 kommenttia:

 1. Vois sua mulle tuli saman lainen olo kun joskus KAUVAN sitten Settanon Perhe loppus..:/:)

  Ja joo asun täs Turun viers (20 min pääst)
  Meijän koulussa oli tost juttuu ja jostain timosta kun se kuoli jne. JA sit joku bändi esiintys siel oisko ollu joku share tai joku. Mu ne vissiin esiintyyy siel HK-areenal. Tunnistat se siit sit kun se kitaristi on aivan hullu. Ja sit kiparin soittaja on sulonen :D

  VastaaPoista
 2. hhaha, just. c; oisit siekii vaa sinne tullu ! :-) heheh. MIEKII katoin serranon perhettä, ja se oli kans ihana, paitsi joskus vähä tylsä. ;o

  VastaaPoista
 3. Joo,mä en tykänny niist ns. taverna kohtauksis kauhiast ;D

  VastaaPoista

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥