Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ostosten taikaa!

Noniin, nytten tässä postauksessa päästään vähän noihin ikean ostoksiin, sen maanantain ostoksiin ja semmossien kuvien pariin! Tässä aluks voin vähän kertoo mitäs tänään oon puuhaillu, ja eilen ja semmosta pientä. Eli tosiaan eilen olin vaan melkeein koko päivän kotona, katoin Greyn Anatomiaa ja mussutin muumitikkareita, heh. Sitten illalla kävin ohjaamassa niitä pikkusia pirpanoita siellä kansantanssissa. Onhan semmosseet 0-3 vuotiaat lapset kivoja, mutta sitten, kun ne alkaa olemaan ..4..5..6..ja semmoi, niin miun pinna ainakin palaa! Varsinkin, just niiden tanssi tyttöjen kanssa, huoh. No siinä se loppu ilta sitten hurahtikin.

Tänään pästiin jo mukavasti 12 koulusta, koska opettajilla oli joku kokus ! Nytten sitten tässä koneella kirjoittelen, ja semmoi. Tänään viellä luen tuohon bilogian kokeeseen, koska se on huomenna, teen muistiinpanot ja sellai. Sitten loppu illasta, kohta tai joskus kattelen Greyn Anatomiaa. Ainiin, eilen laitettiin kans miun mopo nettimotoon myyntiin, eli sieltä voi kurkkia sitä, jos kiinostaa [ei varmaankaa kannata.. :D].

 Tommossia purkkeja ostettiin johon laitettiin murot, kivoja on ja tosi nättejä !
Molemmat makso 5,95e/kpl. 

 Lasejakin, koska ennen kaikki vanhat oli järkyttävän rumia ja kauheita, tykkään kovasti !
Molempia on 6 kappaletta ja molemmat oli 5,95e. 

Noi vihreet lautaset ja mukit on uusia, nekin on kivoja ja sopii hyvin yhteen, hehe!
Lautaset kpl hinta oli 1.95e Ja mukien kans .

Ostettiin sitten myös vaikka mitä muuta, mutta unohin ottaa kuvat.. Kuten mulle ostetuista valkosista laatikoista (5,96e), 3 piparintuoksusta kynttilää (2,95e), tyyny (0,95e), viinilasit 6 kpl (5,95e), muutakohan.. eikai. Jossain vaiheessa ostetaan sieltä mulle vissiin sänky ja jotain muksua taas. (:

 Tommossia 6kpl maustepurkkeja ostettiin, ne oli kahen paketeissa ja makso 2kpl/2,95e. 

 Lyhdyt on ihania! Rakastuin. :) Makso kpl 5,95e :)

Sitten sen Maanantain ostos oli kaksi paitaa, ei erikoista. :) Raita t-paita ja valkonen toppi. Molemmat oli h&m:ästä ja makso 4,95e. :)

Tämmöistä siis tänään. :)

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥