Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Neuloen syksyyn.

Äär, mie haluisin niin kovin olla hyvä neuloja ! Oikeesti. Ärsyttää ihan hirmusesti, kun en osaa neuloo mitään kivaa, enkä haluu,että eräs kaverini äiti neuloisi mulle, vaikka niin se on mulle ehdottanut. Eiei, ei kiitos. 
Voisin kysyy "äitipuolelta", mutta en mie oikein viitsi.. se ei tunnu jotenkin oikeelta ! :D

Toi tuubihuivi/kauluri mikä tossa nyt on niin se on aivan taivaallisen hieno ! Haluisin vaan, että se olis valkonen. Muuten se olis täydellinen. (: Kunpa vaan osaisin neuloa! Onhan siihen vaikka mitä ohjeita, mutta ei ne miuhun oikein pure sillä tavalla, että osaisin sitte tommosseen neuloa. Tai osaisinhan mie, mutta siihen tulis sata ja yksi virhettä. Tommonen pipokii olis kyl aika söpö. (:

Ah, kaivoin pitkästä aikaa noi mun uggit vai ugit tuolta varastosta vähän lämpenemään, että ne pääsis sitte kohta käyttöön. :) En malta oikeesti odottaa, et saan ne taas jalkaani ja pääsen tepastelee niillä, hiih. Ja en malta oottaa, että olis jo joulu tai talvi. Outoo kyllä, mutta nyt oikeesti ootan talvea.. varmaa kyllä siks, että sillo on joulu, mutta kummiskin !

Ihanaa, kun tää syyslomam nyt alkoi vihdoin. Saa vaan rentoutua kotona, kattoo rauhassa Greyn Anatomiaa, syyä hyvin ja olla vaan. :) Tiistaina on semmonen seurakunnan syysretki helsinkiin. Mennään johonkin kirkkoon (plääh..), Fazerin karkkitehtaaseen (jossa saa syyä niiiin paljon karkkii, ku jaksaa.) ja sitten Flamingoon tai jumboon. Itse meen tuonne Flamingoon. :)

Tänään tässä kotosalla iskä & äitipuoli tekee jotain pihvejä, valkosipuliperuinoita, ja jotain salaattia, naminami. :) Vaikka en itse hirveesti noista pihveistä välittäkkään, mutta kummiskin. Oon kans ajatellu käydä tänään jossain lenkillä vaan kävelemässä ja ehkä kuvailemassa vähä tänne blogiin jotain kuvia. Eilenkii kävin siskon kanssa ja aika pitkän lenkin, virkisti kivasti. :)

Tässä ei nyt muuta, mutta illalla tulee varmaan jonkinlaisia kuvia tai jotain semmosta pientä. Siihen asti, adiós !

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥