Sivut

perjantai 28. lokakuuta 2011

Lanka hullutus.

Hahaaa! Sain vihdoinkin ostettua ne langat siihen huiviin. Oon tositosi onnellinen siitä! Ei oo mikään lemppari väri (beige), mutta on sekin silti kiva. Crystal lankaa (5,95e/kpl) jossa on semmossia pieniä paljetteja, tosi nättiä. (: Ostin sen prismasta heti koulun jälkee, ku iskä tuli hakemaan sinne. Ostin myös samal tommosseet Norlynin legginssit, ja makso jumankekka 13,95e! Kallistaaa.. tai en mie nyt tiiä, mut noi ei oo mikkään hääppöset legginssit, outoo. Ostin tosiaa tänään myös Nivean puhdistus geelin ja nappasin ittestäni pelle kuvia, hähä. :)

Tänään on ollu tosiaan semmonen aika lepponen päivä. Bändin kenraaliharkoissa oltiin, ja meni ihan hyvin. Vähän jännittää tuo huominen keikka, koska unohan oikeesti ihan aina sanat! Ainiin,tulipas tuosta mieleen, että vois hieman lukea.. soitellaan mein seurakunnan jossain tapahtumassa 3 biisiä, ja laulan kaikissa, ja yhen ihan yksin! hyi olkoon, ku jännittää.. :( taino.. ei nyt niinkään. :) Siellä sit huominen koko päivä vierähtää, booring. Sitten illalla olis ollu luvassa jotkut bileet halloweenin kunniaks, mut ei oikein nyt kiinosta, joten kahden hyvän kaverin kanssa mennään kaupungille kattoo jotain Zombie tanssi juttua (tanssii thrillerin tahtiin), käydään vuokraa kauhu leffa makuunista, kierellään siellä ja sitten mennään toiselle yöks, tilataan pizzat ja semmosta kivaa. :)


 Täs tosiaan on noi Crystalin langat. Tosi söpön väristä ja semmosta.. hellyttävää ! Voikohan langasta sanoo "hellyttävä"? No mie sanon ! :D


  Nivea Visage - pure effect ihon puhdistus geeli. Kokeilit just äsken ja vaikutti ihan hyvältä. Aika tämäkkää, ja semmosta.. kirvelevää & polttelevaa, mut kai siihen sitten tottuu. :) Norlyn legginssit. :) Ei mitään erikoista, mut ne on tosi jännän tuntuset! Tuntuu semmossiilta.. kestäviltä tai jotain, mut oli kyl himo kalliit, ainakii miusta..


Tämmönen hölmö tosi lähi naama kuva. :D Olivaa tosi hauskaa ottaa tommosii, kai ? Outoo joo. :)


 Hähähä, tässä ne pelle kuvat tuli! Ei mitään erikoisii, mut halusin ottaa monesta eri kohtaa tommossia duckface- kuvii. Hähhää, ihan pöllön näkönen joka kuvassa.:D

Semmoista siis tällä kertaa! Iltani jatkuu tänään tosiaan tikkareiden, leivän, suklaan ja mehun kera! Ja tottakai ihanan ystäväni.. Greyn Anatomian kanssa!
Tältä erää sitten hyvää yötä kaikille lukijoille. Tossa tulee heti perää kyl seuraava postaus, mut siin vähän kyselisin, et mitä mieltä ootte noista yhistä tuotteista ja ite vähän arvostelen niitä. :)
Öitä. :)

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥