Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2011

Epäilykset.

Olipas oudon kuulonen otsikko, mutta tulipahan nyt vaan tommonen. :)
En tosiaan oo pitkään aikaan kirjottanut, koska ei oo ollut hirveesti aikaa ja oon vaan ollu greyn anatomiassa kiinni ! Totaallisesti. Ja oon päättänyt, että taidan tehdä postauksien kanssa silleen, että en hirveesti kirjottele 'pika postauksia', vaan semmossia jossa tosiaan on sitä asiaa, tai silleen. Ei varmaan kaikkii hirveesti kiinosta lukee pelkkää tekstiä jossa kerron, että.. tsädäm, luenpas englantia tänään, koska huomenna koe, tai jotaaain. :D
Oon muutes taas.. tulossa kipeeks. Kurkku ollu kipeä, nenä ihan tukossa, semmmonen.. heikko-olo aina välillä ja silleen. Ei kiva toisaalta, koska jään jälkee koulu jutuista, mutta kylllä mie ne kiinni saan. ;)

Mein isä oli virossa viime vkp:nä ja osti miulle tämmösseen hajuvesi pakkauksen, jossa oli tosiaan nää 5 hajuvettä, jotka tuoksuu ihanilta! :) Tykkäsin. Salvadorin.  

 Oma pienoinen leffakokoelmani, ei suuri, mutta täynnä vain parhaita leffoja ! (:

 Oli aivan mielettämän kaunis maisema eräs ihana syysaamu, tästä kuvasta se ei välity, mutta.. kummiskin. :)
 Sieltä virosta.. :)
Virosta jälleen. Eräitä piparipähkinöitä. :)
Ah, Ben&Jerry's jäätelö, aivan äärettömän ja namia, mutta kallista !

Siinä minä itse eräs aamunen, aika käyttökelvoton kuva, mutta kummiskin. 

Sitten joskus ostamani kynsilakan poistoaine seppälästä (3,95e), hyvä on !

Tämmöistä siis. :) Kuvat ei oo tosiaan kovin laadukkaita, mutta.. tommosta pientä kummiskin.
Ainiin, tästä kätilö jutusta. Tää on alkanut hei vähän hiipumaan ! Oon alkanut kallistumaan kauneusalalle, ikävä kyllä.. Haluisin olla joku.. kosmetologi, maskeeraaja, parturi-kampaaja, ja semmosta.. semmonen kauneusalan ihminen, se on niiku enemmän miuta, vaikka haluisinkin olla kätilö kovasti. :) mutta.. kaikki on nyt  sanonut useesti, että sovin paremmin kauneusalalla, kun kätilöks.. hmm.. panee miettimään, että mitä pitäs tehdä.. Ehdotuksia ?

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥