Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2011

Shit Happens

Tänään tosiaan käytiin kattomassa meidän erästä kisumisua eräällä rouvalla, joka oli ottanut sen ittelleen hoitoon, koska se oli löytäny sen kai jostain korvesta. Eli tosiaan, meidän kisumisu oli karannut monta kertaa eikä koskaan tuu kotiin takas, joten päätettiin luovuttaa se sille.. Oikeestaan oon onnellinen siitä, koska se on sille vaan parasta. Siel on sille hyvä olla ja silleen. (:

Tosiaan tänään selvis siitä mun puhelimesta hieman.. Sen korjaus tulee maksaa mun kaverille 120e, joka ei tosiaan oo hyvä juttu. Vois kuvitella, että olisin sille siitä vihanen, koska se vahingossa rikko mun uuden puhelimen, mut oikeestaan musta tuntuu aika pahalta sen puolesta, koska.. kuka haluis maksaa kaverin puhelimen korjauksen, vaikka sen rikkokin? Ei oikein kukaan.. Harmittaa ja ärsyttää se.

Ainiin.. suunitelmiini tuli pieni muutos. Kätilön ammatin suhteen nääs. En ole enään menossa soteen, eli en ole menossa sinne enään, vaikka haluisinkin. Menen lukioon, se on nyt selvä.. Ärsyttää toisaalta, koska.. siel on niin saatanan rankkaa, mut on silleen pakko, koska sieltä pääsen paljon paljon nopeemmin kätilöksi, kun soten kautta. Huoh.. 


Tässä eilen kuvailin ruusuja, hmm. :) Outo tuli, mutta joo.m&m karkkeja kuvailin kans, ei muokattu, joten aika huono laaatu, mutta joo ! :)


Tässä ei tänään muuta. Suunitelmissa vähän lisää lostia ja sitten suihkuun ja nukkumaan ! Jos vaikka huomenna jotain lisää noista lukioista selviäis.. huooh....

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥