Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2011

RAXI

Voivoivoi, mie niin vaan rakastan viikonloppuja ! Ei tartte huolehtii koulujutuista, aikasista herätyksistä, ulkonäöllä ei oo mitään väliä (ellei minnekkää oo lähössä), voi nukkuu pitkään ja vaan datailla. JA syyä jotain hyvää, hih. :)

Eilen tosiaan oltiin ulkona porukalla. Oltiin jossain punttiksen eessä ja välillä vähän siel punttiksen sisälläkiin, hih. ;p Sitten sinne tuli kytät ja hääsi meit pois, huhuh ! Että säikähin. Tai silleen jotenkiin. Siitä suunnattiin eräälle kaupalle ja siinä sitten oltiin. Ei ihmeellisempii. Joskus.. puoli 11 lähettii kotiin, ku alko ihan pirusti väsyttää ! ;o

Tänään tosiaa on tiedossa sofian & marin kanssa raxiin syömään, ja ehkä kiertelee kaupungille, jos jaksaa. Sitten varmaan kotiin kattoo jotain leffaa,tms sälää. :) AINIIN ! tuli mieleen, että tilasin Ifolorista hirveesti kaikkii kuvia, ja tein semmosseen "leikekirjan", et leikkasin kivoihin muotoihin niit kuvii ja sitten lisäsin tekstei. :) Tuli tosi kivat ! Toisessa on kannen kuvana Minä, Miia ja Lotta. Ja toisessa Minä ja sitten eräs Roosa johon tutustuin.. jossain vaiheessa netissä ! (: Otan niistä jossain vaiheessa kuvat tänne näytille.

Tuli eilen mieleen, ku tulin kotiin sielt ulkoonta, niin oli ihanaa, ku iskä oli vaan sytytelly kynttilöitä ja takan --> SYKSY. I'm love in it !

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥