Sivut

torstai 15. syyskuuta 2011

Otsikoton.

Ihan tosi, mie en koskaan meinaa keksii mitään otsikoita ! Ja miusta ne on jotenkii tärkeitä, koska se herättää mielenkiinnon ja kertoo, et mitä täs postaukses on luvassa, mut mie en vaan yksinkertasesti keksi.. Hm.:(

No mut asiaan ! Tänään tosiaan alkoi tommonen kokkikerho, jota siis vedän 3 muun tyttelin kanssa. Oli oikee kiva kerho kerta, tykkäsin. :) Tehtiin ittellemme omat essut ja jotain marjarahkaa. Ja heei ! Yleisin en tykkää mustikoista, oikeestaan vihaan, mutta tossa rahkassa ne oli hyviä! Outoo.. Ainiin, huomenna on myös bilsankoe, ja jo tossa.. 3-4 aikaan olin jo koko alueen läpi lukenut, hienoo ! Koska nyt enne BB:tä on aikaa tehä jotain muistiinpanoja niistä, kirjoittaa keskeiset asiat, ja lukee semmoisseet tiivistelmät kaikista kappaleista. Ainiin, ja lukee kaikki luut, maksat, ja muuut paikat mitä nyt onkaa. Niin silti tuntuu, että tulee joku.. 6, niinku aina, mutta yritän parhaani. :)

Tässä vähän tän päiväsiä kuvia, hih. :)

Eräs ystäväni pistää tosi useesti blogiinsa kuvia mitä se syö, jne, niin tänään päätin laittaa omani. :D Eli tuossa on ihan vaan banskujugurttia ja marja muromysliä, namii !

Naapurilta saatiin käydä niiden päärynäpuusta hakemassa päärynöitä.. hiih. :) Itse en kyllä ollut keräämässä, mutta kummiskin. 

Aiiniin ! Miun uusi ZTE:n puhelin meni sillon joskus rikki, niin tosiaan vietiin se korjaajalle ja saatiin tämmöinen lainapuhelin sitten mulle, jees.. 

Tää oli välttämätön kuva ! :D On ihan vaan pakko sanoa, että oon aivan tyystin rakastunu kaikkiin FAIRY:n pesuaine tuoksuihin.. Ne on vaan niin puhtaan, raikkaan ja ihanan tuoksusia !

Noni siinä oli nyt vähän tekstiä ja kuvia, ei erkoista, mut tommossia pikkusia vaan.. :)

Love: Roosa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥