Sivut

tiistai 13. syyskuuta 2011

Kerrankin siivosin !

Ajattelin täs postauksessa pistää kuvia mun huoneesta, joka ei ole tosiaankaan millään erityisellä tyylillä sisustettu. Paitsi ehkä vähän merihenkistä tyyliä, mutta ei sitäkään paljoa. :) Se ei oo mitenkään kalliilla jutuilla sisustettu, muodin mukaan, tms, mutta se on sulonen, viehättävä ja kotoisa. Tahtoisin hienomman, mutta.. ei se oo vaan nyt mahdollista.
ps. toivon, et tän tekstin alle ei tuu semmosta valkosta juttuu, joka varmasti tulee, mut en saa sitä poooois, äää!
Tuos yhessä kuvassa näkyy siskoni yläsänky, joka on tosiaan ihankuin kaato paikka, hyihyi. :) Omani oli se alempi, hiih.

Tästä päivästä semmoisseet juttuset, että oli eka kahdestaan pitämä tanssikerho kaverini kanssa, joka meni siihen ekaan kertaan nähden hyvin! Vähän ärsytti, kun semmonen entinen ohjaaja tuijotteli siinä takana, mutta kyllä sen silleen kesti. Olisin kyl miekii ihan miellelläni jotain enemmänkin ohjannut, kun välil tuntu, et ite en oikein suunvuoroa siinä saanut, ja jos sain, niin sitten se korjattiin heti toisenlaiseks, tai silleen, vaikee selittää. Mut kokonaisuudessa oli kivaa. :)
Perjantaina on meidän biologian koe, johon ei oikeesti yhtään kiinostais lukea, mutta sen verran oon tsempannut, että alotin jo tänään! Ennen olisin alottanut vasta.. torstaina, mutta meikäpoika on parantanu tapojaan. Kaikki läksytkin tein heti koulun jälkeen ja nyt tää loppu ilta on pelkkää luppoaikaa. :) Onneks!
Vois sen kuluttaa suihkussa käymiseen, kirjanlukemiseen ja ehkä kattomalla joku leffa, ajattelin bambi 2,koska   en oo nähny bambeja ppiiitkään aikaan ja ne on aivan yli ihania! ;)

Eipäs tässä muuta.

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥