Sivut

perjantai 2. syyskuuta 2011

Just My Luck

Ihan oikeesti, nyt toi otsikko vastaa niiiin mun tuuria. Eli tosiaan Just My Luck (= minun tuuri, tuuria,tms). Tää koko päivä on menny silleen aika penkin alle. Eka, miun kouluavaimet katos (ja se oli vielä kanslistin avaimet..). Tokaks. Miun eräs ystäväiseni vahingossa heitti miun takin lattialle ja miun ZTE - androidkäyttöjärjestelmällinen puhelimen näyttö (kosketus..) meni ihan täydellisen paskaksi. Se lupas korvata sen miulle, jos tuo Ifin kotivakuutus ei kata sitä. Sitten mentiin mopolla kaupunkiin Poosan kanssa kattoo puhelimii, plus kyselee, et voiko ton korjata. No, siellä miun ihanainen moponi sammui satatuhatta kertaa liikenteeseen. Sitten, lähdettiin ja alko sataa mukavasti vettä. Oikein ihanaa. Kotiin, kun pääsin niin sain märät vaatteet pois, ihanaa pizzaa ja semmoista. :) Nytten tulin Marille yöksi ja tehään mokkapaloja, ja katotaan varmaan joku kiva leffa. :)

Huomenna tosiaan alkaa eräs Startti-leiri, semmonen.. jossa kouluttaudutaan tohon isoseksi leireille. Se alkaa klo: 10.00. Kiva aikainen herätys tulee, mutta mie oon jo aikalailla tottunut siiihen! (; Ja anteeksi, kun en oo kerenny kirjoitella tai laittaa noita miun hesan ostoksia, mutta on ollut kiire.

Ainiin! Mie oon alkanu panostaa kouluun. Viittaan useemmin tunneilla (muut ei ehkä huomaa sitä, mut mie huomaan!), teen aina läksyt, kirjat pidän mukana ja silleen. Kavereiden kans kaa en oo enää niin paljon, ku siullee yksinäänkii on hauskaa. (: Aloin ohjaa sofian kanssa kaksin kansantanssi kerhoo jossa on n. 4-7v lapsia, ja nyt niit on jo melkein kymmenen. Tosi ihanaa ! :) Sitten Marin, lellun ja Tellun kanssa semmoista kokkikerhoo. Eli tienistii on luvassa!

Ja miun onneksi on BigBrother alkanut, ihanaa!

Nyt meen kattoo mein mokkapaloja, morjes! :)

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥