Sivut

torstai 8. syyskuuta 2011

I Like.

Oioi, tänään tää päivä meni jotenkin tosi kivasti, tai ainakii äskeseen mennessä. Koulussa oli silleen aika rentoo, paitsi sitten tuo 800m ei ollu oikee kiva juosta, eikä pituus hypätä, mut korkeus oli silleen ihan jeees.
Kirjotin tänään koulussa erään mielipidekirjoituksen kätilötyöstä (oikeestaan kirjotin sen eka yhteen Curly- lehteen, jonne siis pääsin, et jos haluutte lukee sen sieltä lehdestä, tilatkaa toki kotiin ilmatteeksi Curly.fi, tms). ja semmoista. Ei erikoista, mutta joo. :)

Kotona on mennyt tää päivä muuten, korvapuusteja tehdessä (taino en mie, mut äitipuoli tai semmonen teki!) ja sitten läksyt tein oikein huolella ja siivosin ja semmoista. Tänään muutes suunitellin vähän miten voisin tuota huonetta sisustaa. Myisin tuon miun ison pari sängys pois (saisin n. 60e-80e), sitten ostaisin tämmöisseen: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80120584#/80120584/ sen tilalle ja sitten tohon sopivan koulupöydän, ja vaihtaisin vaatekaapin tohon sopivaks, tai jotakin semmoista. Sitten uuden maton ostaisin ja sitten verhot. Nyt tänään tilataan semmosseet (tai huomen päiväl) valkoset paneeliverhot, ja sitten ei kai muuta. Huomenna ostetaan tohon vanhaan sänkyyn viellä uus petari ja sitten vähän lakanoita. Jossain välissä ostan myös päiväpeiton, viltin ja muutaman koristetyynyn. Eli semmoista luvassa! :)

Tänään ei muuta, öitä ja semmoista mukavaaaa !

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥