Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2011

On The Beach

Pitkästä aikaa tulin tännekkin kirjoittelemaan, kun eräs toinen projekti ollut tässä lähiaikoina niskassa, ja siihen on mennyt enemmän tätä aikaa. 
Tässä tulee nytten todella hieno uuteninen teille kaikille: Pystyn kerrankin lisätä koneelle kuvia, joten tännekkin niitä on tulossa (urakalla..), mutta ei tässä postauksessa, vaan seuraavassa jonka kirjotan ihan tässä piakkoin. :)

Huomenna on se päivä.. On The Beach! Oon oottanu tätä tosi innolla, ja nyt se viimein tulee. Näen tosiaan Rihannan siellä ja monia muitakin artisteja, oon ihan innoissani Ootan toki rihannaa kovasti, mutta myös sitä, kun menenemme kaverini Roosan kanssa hesaan shoppailemaan ja yövytään 2 yötä hotellissa! :) Tosi ihana tämmönen pieni reissu loman päätteeks. :) Ihan fiilingeissä! Laitan siis siitäkin postauksen tänne, mutta tosiaan varmaan vasta keskiviikkona tai torstaina.
Matkatavaroistanikin tulee kuvia. Eli mitä sinne otan, ja semmoista.

Tässä postauksessa ei sen enempää. Seuraavassa lempituotteistani jotain, muutama ostos, ja mitä oon äidiltäni lähipäivinä saanut, ja tästä päivästä enemmän! :)

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥