Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kuvia!

Noniin, tässä postauksessa laitan hieman kuvia, ensikertaa tässä blogissa, koska ei ole ollut USB- johtoa. :)
 Tässä on siis Avénen puhdistusgeeli, minkä sain äidiltäni tässä viikko sitten. On ollut todella suuressa käytössä ja tosi paljon tykkään. Tuntuu jopa tehoavan tähän pärstään! Suosittelen, apteekeista löytää. Rasvaiselle ja epäpuhtaalle ihotyypille, ph: 7,5.
 Vivalin silmämeikinpoistolappuset. Tykkään paljon ja puhdistaa tehokkaasti vedenkestävänkin silmämeikin. Huono puoli tässä on, että jättää ihon öljyiseksi, mutta sen saa helposti pois esim. puhdistusliinoilla, tai pesemällä naaman ja ja kuivaamalla pyyhkeeseen. Tykkään.
Doven shampoo. Aivan ihana tuoki ja jättää hiukset mukavan tuntuisiksi. Ei mikään erikoinen, mutta kun se väriäkin vahvistaa, niin piti sitten kokeilla. Ihana tuoksi ja tehoaa luultavasti hyvin. (Ostin vasta äsken, niin en voi sanoo varmaa tulosta)

Tuossa oli semmoisseet TOP 3 tuotteet. No ei ihan. :) Mutta tosi hyviä nuo kolme on ja suosittelen ehdottomasti! :)

Tässä sitten hieman  mitä siellä Hämeenlinnassa olessani ja äidillä ollessani toin mukana. :)
 Urbanin otsatukalle tarkoitettu lakka. Pitää jakauksen suorana, otatukka paikalla, ja ei tunnu paljoa hiuksissa, kun sitä on. :) 
 Lash Architect 4D ripsiväri. Äidiltä sain, ja tosi tosi tosi hyvä! Tykkään ihan kauheasti. Tekee tosi tuuheet ripset. Varmaan paras ripsiväri minkä oon koskaan omistanu.
 Maxfactorin huulitussi. Äidiltä sain ja ihan super ihana! Ei tee huulipunamaisia, löllöjä, tahmeita tai muuta semmoista, vain antaa väriä. Ihan niinkuin huulet olisi normaalistikkin vähän punasemmat. :)
Ja sitten h&m:ästä luomivärin häivytin, tms. :) Oon aina halunnu tommosseen, ja kun hintaakin oli vain 0,95snt, niin miksipä en ostaisi? 

Tässä sitten vielä kulmani jotka kävin värjäämässä Kampaajalla. Maksoi vain n.6. Myös veitsellä veti ja ite hieman nypin. Oon siis tuossa tuo blondi ja brunette on sitten kaverini Mari. :)

Tänään tulin kaveriltani Roosalta, kun olin siellä Marin kanssa yötä. Kattiin narnia, ja suoraan sanottuna se oli aika paska. En tykänny.. Ei siinä tänä aamuna kauheesti tehty mitään. Huomenna sitten enemmän ! ;) Kohta lähden Marille ja katoaan Criminal Mindisia ja semmoista. Illalla pakkailen ja aamulla sitten lähtö! :)
Tänään illalla yritän viellä kirjoittaa. =)

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥